Satılık Ayakkabı.
-
Bugün tüm gün sanayi ortamında ayağımdaydı. Yeri geldi çamurdan geçtim, yeri geldi sudan geçtim, yeri geldi uzun süre dışarda arabanın başında beklemem gerekti.
Bu süreçte ayakkabı ne kaydı, ne üşüttü, ne su geçirdi. Ayakta uzun durmalarda ağrı yapmadı. İçi pof pof sıcacık tuttu. Tabanı çok rahat ve çok hafif. Beğendim. Öneririm.
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Bugün tüm gün sanayi ortamında ayağımdaydı. Yeri geldi çamurdan geçtim, yeri geldi sudan geçtim, yeri geldi uzun süre dışarda arabanın başında beklemem gerekti.
Bu süreçte ayakkabı ne kaydı, ne üşüttü, ne su geçirdi. Ayakta uzun durmalarda ağrı yapmadı. İçi pof pof sıcacık tuttu. Tabanı çok rahat ve çok hafif. Beğendim. Öneririm.
Wildone tigertooth beyazı var bende dağcı bi tanıdığın tavsiyesiyle aldım
abi normalde bel rahatsızlığım var uzun süre yürüyüp ayakta duramam fakat bu ayakkabıyla 15.000 adım attım bi günde belim ağrımadı ben çok memnunum
tişört şort vs gibi şeylere marka diye çok para vermeyi doğru bulmuyorum ama ayakkabı da gücün yeten kendini ispat etmiş en iyisini alacaksın abi
-
BaD_BoYs bunu yazdı
peki en önemli soru akşam çıkardığında o kadar sıcak tuttuğu halde terleme ve koku yaptı mı ?
-
antivirus bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
peki en önemli soru akşam çıkardığında o kadar sıcak tuttuğu halde terleme ve koku yaptı mı ?
Şuan için böyle bir sorunla karşılaşmadım. Nefes alan bir yapısı var.
-
Mesajları okuyunca farklı anlaşılmışım gibi hissettim sanki benim elimde ki ürün nadir bulunuyor da o yüzden o fiyat yazmışım gibi anlaşılmış.Valla hocalar netten baktım ötekilerinin fiyatıyla aynı olsun o zaman kargo alıcı ödemeli 2700 tl diyelim satılırsa şansıma artık satılmassa da ben giyerim geniş geniş.
-
Numarası uyan kaçırmasın. Ayakkabı çok iyi tavsiye ediyorum.