Satilik Ayakkabi E-Ticaret Sitesi (Polonya Varsova) Aylik Ciro 200.000 PLN/TL
-
xylgn_ bunu yazdı
1 tl 1 polonya parasina esit dedigine gore. siteye baktimda ayakkabilar guzel ucuzda. toptan veriyorsun ama tedarikte sorun yoktur umarm
tedarikte sorun yok, hersey sistemli bir sekilde isliyor
-
hipokondriyak bunu yazdı
eksık olan en buyuk noktalar
1. malları sen mı secıyorsun ? gıdıp tek tek su model olru alırım mı dıyorsun ?
2.tedarıkte xml tarzı mı calısıyorsun yoks a, bır yerler anlastın uretıcı ne yaparsa aynı sekılde onları mı satıyorsun ?
3. ziyaretcilerin nasıl gelıyor organık hıt mı ,sosyal medya vs donuslu mu ?
4.sosyal medya donusluylse verıyormusun hesapları da ?
bunlar cok onemlı hos polonyada ılgılenmem bu tarz ısle de .
satacak bulursun ınsallah .r10dan fılan gelebılır ama oradakı lokal pazar sıtelerıne fılan yaz sen trden kımse almaz dıye dusunuyorum
Benim ozel calistigim fotografcilar var bunlar 70-80 Toptanci ile calisiyorlar, ben urun satildigi zaman siparis veriyorum ve 1 saat icinde urun geliyor. Eger dersen bu urunler gider sadece o urunlerin resimlerini cektiriyorum... Sitemde ortala olarak 20000 tane urun var... Ekstradan google adwords a ilen veriyorum aylik 1800 yani gunluk 60 pln/tl. sosyal medyadan toptan satmak zor o yuzden ilgilenmiyorum...
-
Hocam bende mesaj attım sana siteyle alakalı ama üslubunu biraz düzelt derim.
"Sen oku bence", "böyle yazarsan bende sana kaç paran var yazarım" gibi konuşma tarzıyla sen insanlardan 300. bin lirayı alacak güveni sağlayamazsın. Ki adam senle iş yapmaz.
Hemen hemen aynı getiride olan bir internet sitesi sahibiyim . Tahribattan bir ortağım var. Ama adama sen direk kaç paran var diye iğnelemeli bir şekilde yazarsan. Oda sana çok farklı cevap verme hakkına sahip olur.
Kar marjı. 6 aylık hit değeri. Siparişlerin makbuzları vb. Gibi bilgileri ekleyip fiyatını belirtirsen çok daha rahat edersin. Yanlış anlama ama bulunmaz hint kumaşı değil bu siteler. 1 senesini feda ederek çok basit şekilde ciro olarak 200 bin lira kazanılabilir. Aynı sektörde olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki yüksek teknoloji bir ürün üretmiyoruz, hayvani bir yaratıcılıkla tasarım yapmıyoruz, ekonomiye katkısı olacak kadar yüksek hacimde satış veya ihracatta yapmıyoruz. E- Ticaret işi biraz çevre biraz reklam birazda istikrarla alakalı. Yani apple veya microsoft değiliz . O yüzden üsluba biraz dikkat etmek gerekiyor. Bunlar gerekli risk alındığında herkesin yapabileceği işler. Bir uzmanlık, ağır bir sermaye, yahut zeka gerektirmiyor. Övünülecek yada üstün görülecek bir tarafı yok. Ki 200 bin lirayla götünü silen onlarca mürid var burada.
-
Easx bunu yazdı
Hocam bende mesaj attım sana siteyle alakalı ama üslubunu biraz düzelt derim.
"Sen oku bence", "böyle yazarsan bende sana kaç paran var yazarım" gibi konuşma tarzıyla sen insanlardan 300. bin lirayı alacak güveni sağlayamazsın. Ki adam senle iş yapmaz.
Hemen hemen aynı getiride olan bir internet sitesi sahibiyim . Tahribattan bir ortağım var. Ama adama sen direk kaç paran var diye iğnelemeli bir şekilde yazarsan. Oda sana çok farklı cevap verme hakkına sahip olur.
Kar marjı. 6 aylık hit değeri. Siparişlerin makbuzları vb. Gibi bilgileri ekleyip fiyatını belirtirsen çok daha rahat edersin. Yanlış anlama ama bulunmaz hint kumaşı değil bu siteler. 1 senesini feda ederek çok basit şekilde ciro olarak 200 bin lira kazanılabilir. Aynı sektörde olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki yüksek teknoloji bir ürün üretmiyoruz, hayvani bir yaratıcılıkla tasarım yapmıyoruz, ekonomiye katkısı olacak kadar yüksek hacimde satış veya ihracatta yapmıyoruz. E- Ticaret işi biraz çevre biraz reklam birazda istikrarla alakalı. Yani apple veya microsoft değiliz . O yüzden üsluba biraz dikkat etmek gerekiyor. Bunlar gerekli risk alındığında herkesin yapabileceği işler. Bir uzmanlık, ağır bir sermaye, yahut zeka gerektirmiyor. Övünülecek yada üstün görülecek bir tarafı yok. Ki 200 bin lirayla götünü silen onlarca mürid var burada.
+∞
Eminim benim gibi pek çok mürit de seninle aynı düşüncededir, kesinlikle katılıyorum dostum...
-
aylik 200 k ciroymus, hadi kolay grlsin
-
bilgiler ve rakamlar doğruysa 700-800 bin TL ederi olur bu sitenin 1 milyon fazla kalır.
-
Turania bunu yazdı
bilgiler ve rakamlar doğruysa 700-800 bin TL ederi olur bu sitenin 1 milyon fazla kalır.
o zaman niye satiyor siteyi.
-
SATILDI.