Satılık Beats By Dr Dre İn-Ear Kulaklıklar
-
Arkadaşlar merhaba şu an ortalama bir sermaye ile bahsettiğim ürünlerin satışına başladım,ürünler 1. sınıf A kalite replikadır,orjinaline en yakın ses-görüntü ve birebir paket içeriğine sahiptir gittigidiyor'da açık arttırmada ortalama 90 TL ye kalıyor tahribat'a özel 50 TL olarak belirledim ürün kesinlikle basit 20 30 TL lik bulk pakette satılan veya ses kalitesinden yoksun çöp kulaklık değildir,şu an hiç elimde kalmadı fakat isteyen arkadaşlar olur ise sipariş alıp tekrardan bir parti mal çekeceğim,ilginize.
-
Resim,Model ? bi ton in-ear var.
-
cordelian bunu yazdı
Resim,Model ? bi ton in-ear var.
-
bahsettiğim tour içindir; temsili foto olarak ise ;
http://cdn101.iofferphoto.com/img3/item/485/885/341/2013monster-beats-by-dr-dre-tour-in-ear-headphones-2a56.jpg -
bunların kocamanlarından yokmu??
-
Hocam kalitesi nedir nasıldır, gösteriş değilde cidden 50 liraya değecek veya daha üstü bir kulaklıkmıdır. Tamam replika ama beklentimiz nasıl bişi olsun vs vs detylı bilgi verebilir misin ?
-
kalısn alırız belkim :D
-
alablitem yüksek dursun mesajım.
-
Arkadaşlar ürün gerek malzeme gerek paket içeriği gerek ses kalitesi açısından oldukça üst seviyededir,replika ürün satan-alan arkadaşlar bilirlerki replikalar arasında çok geniş bir sınıf farkı var,atıyorum bu ürünü beyazıt'ta tahtakale'de 30 40 TL ye de bulabilme olayınız var ama tek benzerliği üzerindeki yazı ve genelde bulk ( poşet) olarak satılıyor,ben zaten ses teknolojisi ile yakından ilgilenen ve konuya münhasır biri olduğum için geniş bir pazar-kaliteli ürün araştırması yaptım tek bir tedarikçi buldum,fazla kar yapamıyorum ama talep çok ciddi oluyor böylece sürümden kazanma dediğimiz olay'ın ekmeğini yiyorum :) şu an için diğer modellerin gümrükten geçmesi nedendir bilmem biraz sıkıntı oluyor ama yakın zamanda çözüp ürün yelpazesini genişletmeyi ve yine 1. sınıf sennheiser satışınada başlamayı düşünüyorum,bi iki gün önce tüm stoğum tükendi ve bu haftaiçi okul kayıt işleri ile vs. uğraşacağım için satın almak isteyen arkadaşlar ile alışveriş işini önümüzdeki haftaiçi gerçekleştirebiliriz çünkü daha mal gelecek yoğun oldğm için ilgilenemeyeceğim vs. ürünlerimin çoğunu sahibinden ve gittigidiyor üzerinden 90 TL gibi bir rakama sattım müşterilerimde bilinçliydi ve kimseden olumsuz bir tepki gelmedi,müridlere özel fiyatı pazarlıksız 50 TL olarak belirledim,ciddi alıcı olan arkadaşlar belirtirlerse ona göre gelecek olan üründen ayırayım .
-
hocam selam, bu günlerde kulaklık almayı düşünüyorum fakat böyle kulakiçi değil de headphone dediklerimizden. bunlardan getirtirsen senden alabilirim..
bir de gittigidiyor profilini bizimle paylaşırsan takipte kalabiliriz.
-
Bu aralar kulaklık alma niyetim var hocam İstanbul veya Antalyadaysan elden alış veriş yapabiliriz pm attım