folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Behringer Mikrofon Ve Behringer Mixer (Stüdyo Ekipmanları)

Satılık Behringer Mikrofon Ve Behringer Mixer (Stüdyo Ekipmanları)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Amfisiz mixer ne işe yarıyor la rap yaparken?

Pre-Amp'inden yararlanıyosun hocam çok güzel bi konuya değindin açıklayayım arkadaşlara da. Amfi (power) ve Pre-Amfi farklıdır arkadaşlar. Power amfi tek başına kullanılınca yolda gördüğünüz bangır bangır çalan hoparlörlere güç veriyor, sadece çıkacak sesi artırıyor.

Pre-amfi özellikle vokallerde, kaydedilen sesin bütün özelliklerini kayıt sırasında ayarlamanıza ve condenser mikrofonlara güç vermeye yarıyor (sesin inceliği kalınlığı hatta gain ayarı bile yapılıyor yani amfi görevi de görüyor).  Vokal kayıtlarında pre-amfi varsa yeterli. Düğün salonunda falan şarkı söylemiyorsanız amfi olmasa da olur. Ha bir de adobe audition teknolojisiyle vokalin gücünü istediğin kadar artırıp azaltabiliyosunuz zaten bu işlerle uğraşan arkadaşlar biliyodur.

DadasAdam tarafından 29/Eyl/13 18:50 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Hacı ben normal bişey bekliyordum,ondan dedim alırım falan diye.Tbt'de satmıştık,hatırlayanlar vardır.Rode NT A-1 + Senin mixerin aynısından + ayaklık 350 liraya 2 yıl önce.Fiyatlar hayli abartılı

Poet tarafından 29/Eyl/13 20:21 tarihinde düzenlenmiştir

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

Hacı ben normal bişey bekliyordum,ondan dedim alırım falan diye.Tbt'de satmıştık,hatırlayanlar vardır.Rode NT A-1 + Senin mixerin aynısından + ayaklık 350 liraya 2 yıl önce.Fiyatlar hayli abartılı

Hocam fiyat konusunda anlaşırız da, nta-1 in 2. elleri b2 prodan daha pahalı seyrediyo niye öyle ucuzdan bıraktınız ki ? İyi de mikrofondur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    Poet bunu yazdı

Hocam fiyat konusunda anlaşırız da, nta-1 in 2. elleri b2 prodan daha pahalı seyrediyo niye öyle ucuzdan bıraktınız ki ? İyi de mikrofondur.

Mic gayet iyiydi hocam doğrudur,çok memnunduk..Ama satmamız lazımdı..Bir de sadece mici sattık gibi bişey oldu :D ama sebebi mixerin çok dandik olmasıydı..Onu bedavaya verdik gibi bişey oldu..Bakalım fiyatta anlaşabilirsek,bayram sonu tekrar bi görüşelim satılmazsa..Kolay gelsin şimdilik

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Poet bunu yazdı

Mic gayet iyiydi hocam doğrudur,çok memnunduk..Ama satmamız lazımdı..Bir de sadece mici sattık gibi bişey oldu :D ama sebebi mixerin çok dandik olmasıydı..Onu bedavaya verdik gibi bişey oldu..Bakalım fiyatta anlaşabilirsek,bayram sonu tekrar bi görüşelim satılmazsa..Kolay gelsin şimdilik

Eyvallah hocam sağolasın.

Toplam Hit: 1993 Toplam Mesaj: 16