Satılık Behringer Mikrofon Ve Behringer Mixer (Stüdyo Ekipmanları)
-
KrypT bunu yazdı
Amfisiz mixer ne işe yarıyor la rap yaparken?
Pre-Amp'inden yararlanıyosun hocam çok güzel bi konuya değindin açıklayayım arkadaşlara da. Amfi (power) ve Pre-Amfi farklıdır arkadaşlar. Power amfi tek başına kullanılınca yolda gördüğünüz bangır bangır çalan hoparlörlere güç veriyor, sadece çıkacak sesi artırıyor.
Pre-amfi özellikle vokallerde, kaydedilen sesin bütün özelliklerini kayıt sırasında ayarlamanıza ve condenser mikrofonlara güç vermeye yarıyor (sesin inceliği kalınlığı hatta gain ayarı bile yapılıyor yani amfi görevi de görüyor). Vokal kayıtlarında pre-amfi varsa yeterli. Düğün salonunda falan şarkı söylemiyorsanız amfi olmasa da olur. Ha bir de adobe audition teknolojisiyle vokalin gücünü istediğin kadar artırıp azaltabiliyosunuz zaten bu işlerle uğraşan arkadaşlar biliyodur.
DadasAdam tarafından 29/Eyl/13 18:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Hacı ben normal bişey bekliyordum,ondan dedim alırım falan diye.Tbt'de satmıştık,hatırlayanlar vardır.Rode NT A-1 + Senin mixerin aynısından + ayaklık 350 liraya 2 yıl önce.Fiyatlar hayli abartılı
Poet tarafından 29/Eyl/13 20:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Poet bunu yazdı
Hacı ben normal bişey bekliyordum,ondan dedim alırım falan diye.Tbt'de satmıştık,hatırlayanlar vardır.Rode NT A-1 + Senin mixerin aynısından + ayaklık 350 liraya 2 yıl önce.Fiyatlar hayli abartılı
Hocam fiyat konusunda anlaşırız da, nta-1 in 2. elleri b2 prodan daha pahalı seyrediyo niye öyle ucuzdan bıraktınız ki ? İyi de mikrofondur.
-
BeyinAdam bunu yazdıPoet bunu yazdı
Hocam fiyat konusunda anlaşırız da, nta-1 in 2. elleri b2 prodan daha pahalı seyrediyo niye öyle ucuzdan bıraktınız ki ? İyi de mikrofondur.
Mic gayet iyiydi hocam doğrudur,çok memnunduk..Ama satmamız lazımdı..Bir de sadece mici sattık gibi bişey oldu :D ama sebebi mixerin çok dandik olmasıydı..Onu bedavaya verdik gibi bişey oldu..Bakalım fiyatta anlaşabilirsek,bayram sonu tekrar bi görüşelim satılmazsa..Kolay gelsin şimdilik
-
Poet bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıPoet bunu yazdı
Mic gayet iyiydi hocam doğrudur,çok memnunduk..Ama satmamız lazımdı..Bir de sadece mici sattık gibi bişey oldu :D ama sebebi mixerin çok dandik olmasıydı..Onu bedavaya verdik gibi bişey oldu..Bakalım fiyatta anlaşabilirsek,bayram sonu tekrar bi görüşelim satılmazsa..Kolay gelsin şimdilik
Eyvallah hocam sağolasın.