Satılık Bilgisayar Parçaları
-
selam müridler. yeni parçalar aldım pc'ye otomatikmen elimdekiler boşa çıktı satayım dedim en azından ilk taksitlerini öderim filan boşa gitmemiş olur :F
işlemci aşağıdakidir. fan filan çalışır vaziyette üzerinde duruyor. fiyat olarak emin olamadım bi linkte göremedim google'da ararken güncel o yüzden alacam diyenle illa anlaşırız elimde kalmasından iyidir. 50 lira filan eder herhalde bu da.

elimdeki anakart görüntüsü ise altta. driver cd'si filanda duruyor çalışır vaziyette problemi yok sökerken başına bişi gelmezse taş gibi diyebilirim :F fiyat 50 lira olarak belirledim.

birde ramlar var elimde şu şekilde;
2 tane kit şeklinde ddr2 2gb 800mhz veritech marka ram. tane 30 tl
1 tane ddr2 2gb 667mhz adata marka ram. 25 tl
1 tane ddr2 1gb var ama marka ve mhz bilmiyorum üşenip bakamadım kasadan. 15 tl
------
tüm parçalar çalışır durumda zaten şu an o sistemi kullanıyorum an itibari ile. kargo alıcıya ait olacak. amacım toplu elimden çıkarmak öyle satabilirsem tadından yenmez tabi tek tek kargo ile uğraşmamış olurum.
Kreyzi tarafından 14/Mar/16 19:22 tarihinde düzenlenmiştir -
aslında bende eski bi kasa var. çalışıyor ama kanı gibi. babam okey falan oynuyor. bunu biraz hızlandırsak ne takmak lazım :D bu arada masaüstü bilgisayar 2005 de mi ne almıştım. 512 mb ram vardı. sonra bi 512 daha takmıştı arkadaş :D
şimdi 2 gb falan gördüm orda . bunlar benimkine uyarsa ve teknik destek alabilirsem senden ben düşünebilirim . bi ürün satacam amma şey istedin diyebilirsin ama bu konuda cahilim biraz. ne nereye takılır falan bilmem :)
-
alıp almaman önemli değil hocam ayıpsın. anakart modeli ne ona göre netten bakalım ddr1 ise benimkiler olmaz 2 ise olur ama max kaç destekliyor ona da bakmak lazım. cpu-z isimli programı kurarsan sistemdeki tüm bilgileri veriyor zaten tak diye ^^
-
Hocam pm ine cvp veremedim. Kusuruma bakma. İş güç yoğun bu ara. Sana pm atmaya girmiştim. Konuya yazayım bari :) Elimde var hepsinden fazla fazla o nedenle ben fiyat vermicem. Yazdığın rakamlar normal. Fazla ne ucuz.
Hayırlı satışlar.
-
crimeangel bunu yazdı
Hocam pm ine cvp veremedim. Kusuruma bakma. İş güç yoğun bu ara. Sana pm atmaya girmiştim. Konuya yazayım bari :) Elimde var hepsinden fazla fazla o nedenle ben fiyat vermicem. Yazdığın rakamlar normal. Fazla ne ucuz.
Hayırlı satışlar.
dönüş olmayınca bende konu açayım dedim. toplu olarak sana yollarım tek kalemde kurtulurum diye umut ediyordum kısmet artık :F
-
kardeşim hayırlı olsun. Çalışıyor mu istediğin gibi :)
-
deja-vu bunu yazdı
kardeşim hayırlı olsun. Çalışıyor mu istediğin gibi :)
teşekkür ettim hacım sen ve jubei'nin çok emeği geçti :F
daha gelmedi bugün kargolanmış bekle ki gelsin sabırsızlanıyorum gelecek diye :F
-
Kreyzi bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
Hayırlı satışlar.
dönüş olmayınca bende konu açayım dedim. toplu olarak sana yollarım tek kalemde kurtulurum diye umut ediyordum kısmet artık :F
Valla hacım almasına alırım sıkıntı değil ama iş ticaret olunca senin istediğin para olmaz :) ben anakartı 20-25 liraya ramlari 10 liraya alabiliyorum :) işlemci en son 4500 almıştım 15 liraya. Yani benim fiyatlarım sana gelmez aslında :)
-
Ekran karti goremedim arada.
Arkadaşa youtube a girmelik bi kasa lazim.. arada film fln bakacak.
-
Kara_Mc bunu yazdı
Ekran karti yok hocam ya bendeki lazim 1 2 ayligina bana :)
-
Kara_Mc bunu yazdı
Ekran karti yok hocam ya bendeki lazim 1 2 ayligina bana :)