folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Bir Kaç Spor/Outdoor Eşya Ve Malzeme

Satılık Bir Kaç Spor/Outdoor Eşya Ve Malzeme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı
     whopper bunu yazdı
    x GusFring bunu yazdı

Hocam bu ağırlık setinin kargosu kaç lira tutar?

düzenleme : kargo fiyatı biçilirken ağırlığı baz alıyorlar mıydı yoksa sadece büyüklük müydü?

Hangisi daha fazla geliyorsa ona gore.

Evet şimdi baktım aynen öyle. Yani şimdi 20 kg bir ürün için ne isterler bilmiyorum. Ben Manisa / Turgutludayım. Nerede olduğunu söylersen yarın kargo firmasını arar bilgi alırım ya da sen de bilgi edinebilirsin.

http://www.yurticikargo.com/bilgi-servisleri/Sayfalar/fiyat-hesaplama.aspx

Hocam buradan en,boy, yükselik girerek hesaplayabilir misin. (Farklı bir kargo şirketide olur farketmez ilk önüme gelen site buydu)

Şu an Kocaeli/Gebze'deyim Ağutos 20 gibi Eskişehir'e geçeceğim. Süre sizin için sıkıntı olmazsa Eskişehir içinde hesaplayabilirsin.

Şu an en-boy-yükseklik hesaplama şansım yok, zira fotoğrafları arkadaşın evinde çektik, aletler de orda zaten. Bi paket yapayım olmazsa bakalım ona göre bi hesaplayalım. Ama ağırlığa göre hesaplandığında PTT dışında kargolar 40 küsür lira çıkarıyor :) PTT kargo 16-17 lira gibi bi fiyat çıkardı ama teslimat geç oluyor PTT ile kargolamada. Diğerleri çoğunlukla 1 günde teslim ederken PTT 3-4 günü buluyor.

ptt gerçekten çok sıkıntı hocam. 100 tl bütçe ayırırım hocam içinde kargo dahil ona göre bir fiyat belirleyebilirsek alırım.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Kargoyla bi konuşayım bayramdan sonra.

Sırt Çantası bayramdan sonra havalesi yapılmak üzere bloke edildi. Diğer ürünlerin satışına devam.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SDANACI
    SDANACI's avatar
    Erkek

Hocam ürünler içinde o özel tasarım dediğiniz Karayılan isimli alet ilgimi çekti, inceliyorum...

All is well !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Yani işin doğrusu, benim de ilgimi çekiyor, satmayıp kendim alacak gibiyim :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    edit.
    mfatihbodur tarafından 07/Ağu/14 12:44 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 2062 Toplam Mesaj: 16