Satılık Bir Kaç Spor/Outdoor Eşya Ve Malzeme
-
kazasker1 bunu yazdıGusFring bunu yazdıwhopper bunu yazdıx GusFring bunu yazdı
Hocam bu ağırlık setinin kargosu kaç lira tutar?
düzenleme : kargo fiyatı biçilirken ağırlığı baz alıyorlar mıydı yoksa sadece büyüklük müydü?
Hangisi daha fazla geliyorsa ona gore.
Evet şimdi baktım aynen öyle. Yani şimdi 20 kg bir ürün için ne isterler bilmiyorum. Ben Manisa / Turgutludayım. Nerede olduğunu söylersen yarın kargo firmasını arar bilgi alırım ya da sen de bilgi edinebilirsin.
http://www.yurticikargo.com/bilgi-servisleri/Sayfalar/fiyat-hesaplama.aspx
Hocam buradan en,boy, yükselik girerek hesaplayabilir misin. (Farklı bir kargo şirketide olur farketmez ilk önüme gelen site buydu)
Şu an Kocaeli/Gebze'deyim Ağutos 20 gibi Eskişehir'e geçeceğim. Süre sizin için sıkıntı olmazsa Eskişehir içinde hesaplayabilirsin.
Şu an en-boy-yükseklik hesaplama şansım yok, zira fotoğrafları arkadaşın evinde çektik, aletler de orda zaten. Bi paket yapayım olmazsa bakalım ona göre bi hesaplayalım. Ama ağırlığa göre hesaplandığında PTT dışında kargolar 40 küsür lira çıkarıyor :) PTT kargo 16-17 lira gibi bi fiyat çıkardı ama teslimat geç oluyor PTT ile kargolamada. Diğerleri çoğunlukla 1 günde teslim ederken PTT 3-4 günü buluyor.
ptt gerçekten çok sıkıntı hocam. 100 tl bütçe ayırırım hocam içinde kargo dahil ona göre bir fiyat belirleyebilirsek alırım.
-
Kargoyla bi konuşayım bayramdan sonra.
Sırt Çantası bayramdan sonra havalesi yapılmak üzere bloke edildi. Diğer ürünlerin satışına devam.
-
Hocam ürünler içinde o özel tasarım dediğiniz Karayılan isimli alet ilgimi çekti, inceliyorum...
-
Yani işin doğrusu, benim de ilgimi çekiyor, satmayıp kendim alacak gibiyim :)
-
edit.mfatihbodur tarafından 07/Ağu/14 12:44 tarihinde düzenlenmiştir