Satılık Bisiklet - Sedona 701

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

yokmu arkadaslar bisiklet arayan aranızda gayet temiz az binilmiş :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

hocam ben 1 kere ikinci el bisiklet aldim. 3 yil sonra bisikletin eski sahibinin ablasi ile evlendim. 10 gun icinde baba oluyorum. bu halde bisiklet bana gelmez :(

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReMiX
    ReMiX's avatar
    Erkek
    tri bunu yazdı

yokmu arkadaslar bisiklet arayan aranızda gayet temiz az binilmiş :)

Hocam şehir neresi nerdensin ?

Profil Görüntülenme : 59
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

bursa 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReMiX
    ReMiX's avatar
    Erkek

Tamam hocam kargo parası fazla gelir hayırlı satışlar 

Profil Görüntülenme : 59
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

biraz baltalamak gibi olacakta 

ben anlamam bisikletten ama fiyatları neden bu kadar pahalı. 300e fln var onlardan farkı ne

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    aksata bunu yazdı

ben anlamam bisikletten ama fiyatları neden bu kadar pahalı. 300e fln var onlardan farkı ne

Fren sisteminden tut bunun markasina viteslerin markasina uzerinde ki lastikler govdenin malzemesine + olarakta bisikletin markasina kadar uzaniyo. 

Sahibindene koy hocam ilani, ben Kron XC750 almistim 1600 liraya ekipmanlar dahil. sattim onu sahibinden uzerinden 1200'e. Ilani koyduktan 5 gun sonra satilmisti. Hergunde arayan oluyodu. Ordan daha hizli ilerlersin.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    aksata bunu yazdı

Fren sisteminden tut bunun markasina viteslerin markasina uzerinde ki lastikler govdenin malzemesine + olarakta bisikletin markasina kadar uzaniyo. 

Sahibindene koy hocam ilani, ben Kron XC750 almistim 1600 liraya ekipmanlar dahil. sattim onu sahibinden uzerinden 1200'e. Ilani koyduktan 5 gun sonra satilmisti. Hergunde arayan oluyodu. Ordan daha hizli ilerlersin.

çok iyi açıklasın hocam sonuçta bunlar market bısıkleti değil bakımını yaptıgında seni yarı yolda bırakmaz 

sahibindene ilanı koydum hocam ben burdan bırının almasını isterim aslında cunku ne yarış ne arazi gördü bisiklet sadece asvalt yolda kullandım 

yenı bısıklet aldıgım ıcın atıl durumda paraya çevirip yerine bisiklet ayakkabısı vb malzemeler almayı dusunuyorum olay bu :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

son kez up olsun 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

hocam ben 1 kere ikinci el bisiklet aldim. 3 yil sonra bisikletin eski sahibinin ablasi ile evlendim. 10 gun icinde baba oluyorum. bu halde bisiklet bana gelmez :(

hahah iyimis :D hayirli olsun 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 3591 Toplam Mesaj: 22
#bisiklet #sedona701