Satılık Bisiklet - Sedona 701
-
yokmu arkadaslar bisiklet arayan aranızda gayet temiz az binilmiş :)
-
hocam ben 1 kere ikinci el bisiklet aldim. 3 yil sonra bisikletin eski sahibinin ablasi ile evlendim. 10 gun icinde baba oluyorum. bu halde bisiklet bana gelmez :(
-
tri bunu yazdı
yokmu arkadaslar bisiklet arayan aranızda gayet temiz az binilmiş :)
Hocam şehir neresi nerdensin ?
-
bursa
-
Tamam hocam kargo parası fazla gelir hayırlı satışlar
-
biraz baltalamak gibi olacakta
ben anlamam bisikletten ama fiyatları neden bu kadar pahalı. 300e fln var onlardan farkı ne
-
aksata bunu yazdı
ben anlamam bisikletten ama fiyatları neden bu kadar pahalı. 300e fln var onlardan farkı ne
Fren sisteminden tut bunun markasina viteslerin markasina uzerinde ki lastikler govdenin malzemesine + olarakta bisikletin markasina kadar uzaniyo.
Sahibindene koy hocam ilani, ben Kron XC750 almistim 1600 liraya ekipmanlar dahil. sattim onu sahibinden uzerinden 1200'e. Ilani koyduktan 5 gun sonra satilmisti. Hergunde arayan oluyodu. Ordan daha hizli ilerlersin.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıaksata bunu yazdı
Fren sisteminden tut bunun markasina viteslerin markasina uzerinde ki lastikler govdenin malzemesine + olarakta bisikletin markasina kadar uzaniyo.
Sahibindene koy hocam ilani, ben Kron XC750 almistim 1600 liraya ekipmanlar dahil. sattim onu sahibinden uzerinden 1200'e. Ilani koyduktan 5 gun sonra satilmisti. Hergunde arayan oluyodu. Ordan daha hizli ilerlersin.
çok iyi açıklasın hocam sonuçta bunlar market bısıkleti değil bakımını yaptıgında seni yarı yolda bırakmaz
sahibindene ilanı koydum hocam ben burdan bırının almasını isterim aslında cunku ne yarış ne arazi gördü bisiklet sadece asvalt yolda kullandım
yenı bısıklet aldıgım ıcın atıl durumda paraya çevirip yerine bisiklet ayakkabısı vb malzemeler almayı dusunuyorum olay bu :)
-
son kez up olsun
-
rakkoc bunu yazdı
hocam ben 1 kere ikinci el bisiklet aldim. 3 yil sonra bisikletin eski sahibinin ablasi ile evlendim. 10 gun icinde baba oluyorum. bu halde bisiklet bana gelmez :(
hahah iyimis :D hayirli olsun