Satılık Bukelemun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

bthngks bunu yazdı:
    -----------------------------

gelin bodruma biteze götüriyim sizi istemediğiniz kadar bukelemun topla topla bak istersen sat :D hehehe isteyene kışın ücretsiz gönderebilirim :::::))))) kkışın cok cıkıyorlar burda.

bana yollarmısın o halde. kış da geldi. :D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:

bthngks bunu yazdı:

gelin bodruma biteze götüriyim sizi istemediğiniz kadar bukelemun topla topla bak istersen sat :D hehehe isteyene kışın ücretsiz gönderebilirim :::::))))) kkışın cok cıkıyorlar burda.

bana yollarmısın o halde. kış da geldi. :D

bende isterem kış geldi :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Arkadaşlar almak isteyenlerden

İzmire Aydına Yakın olan var mı ?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

arkadaşlar beslenmesi çok zor canlı çekirge ve sinek lazım etçildir başka şey yemez bunları zanlı vermezzeniz intihar ediyor kendi kendini öldürüyor izmir urlada çok bende besledim sevimli hayvan zararı yok ısırmaz sevimli burda sarı ve yeşil türü var 50 ile 100 tl arasında satılıyor kuma yumurtluyor 3 ay sonra yumurtadan çıkıyor ben canlı kurtla alıştırdım birde unun içine çiğ patetes koyuyorum bir plastik kapta un güveyisi çıkartıyordum onu veriyordum bukelemun etcil sinek ve çekirgeyi çok seviyor canlı çekirgede satılıyor cam kabı birazda sıcak olursa degme keyfine yalnız yerini sevmedimi yemiyor onu takip edin  o zaman hemen dogaya bırakın kanına girmeyin cam kap içine bir sağlam ağaç dalı koyun onda uyuyor bir köşedede ince kum kabı olsun başka birşey istemez azda su koyun az su içiyor bende resmi var yükleyemedim tarif ederseniz yüklerim

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:

konunun içine etmek konuyu baltalamak gibi olmasın ki zaten sendeki el değiştiriyo da şu hayvanları doğal ortamından koparmayın lütfen kendi egolarınızı tatmin edeceksiniz diye almayın petshoplardan falan her aldığınız için bir diğeri gelecek he sanane birader diyebilirsiniz bişey diyemem benimki yalnızca bi öneri hayvan da olsa sezgileri var ille de beslicem diyosanız ortamını güzel oluşturun çift besleyin bence yoksa hangi birinize ne faydası var

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

attım dısarı arkadaslar bu ufaktı buyuk bulursam tekrar bu konu altından verırız.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

buraya yükledim resmi http://img808.imageshack.us/img808/9879/grnt0056.jpg

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

La ne bıcım adamsınız ya,resım resım demısın bı resım koymamısın!

Amacın ne anlasam dalga mı?

Bosuna forumu kırletmen barı bos konualarınızla! yapacak olduugnn seye yaparım de barı de mılletı meraklandırma bos yere!

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Allah belasını versin şu kertenkele ve türevi olan hayvanların.Bu hayvandan başka hayatta tiksindiğim 1 canlı daha yok.

Asla Asla Deme. . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    apokontek bunu yazdı:

La ne bıcım adamsınız ya,resım resım demısın bı resım koymamısın!

Amacın ne anlasam dalga mı?

Bosuna forumu kırletmen barı bos konualarınızla! yapacak olduugnn seye yaparım de barı de mılletı meraklandırma bos yere!

Burasi bildigin alalede bi forum sitesi degil,sana rep veren filan yok. Karsinda yeni yetme adamlar yok tamammi guzel kardesim,burada sana kufur etmememn sebebi senin de ilerlde insan olabileceğini dusunmem. Bos oldugunuda dusundugun konulara yorum yapma, Adamligima laf edicek olanida real de beklerim sanal alem efeligi yapmak ,haybeden atip tutma , Saygili ol ok

Toplam Hit: 6662 Toplam Mesaj: 34