Satılık C6-01 Nokia Cep Telefonu
-
Müridler öncelikle iyi akşamlar telefonumu çok zor durumda olduğum için satıyorum faturalarımı ödeyemiyorum elimde beş kuruş para da kalmadı çok büyük sıkıntılara girdim kullandığım telefonu satmak zorundayım neyse uzatmayayım telefonun her şeyi çalışır durumda sıkıntısı yok 8Mp kamerası mevcut ve 720p video çekebilmekte arka tarafında ufak tefek çizikleri mevcut ön tarafı düzün fotograflarda göründügü gibidir.
TBT fiyatım: 150 tldir. sahibinden sitesinden fiyat araştırması yapablirsiniz çok uygun veriyorum ki bunun aşağısında verirsem eğer faturalarımı da ödeyemeyeceğim , o sebeple son fiyatımdır hepinize iyi akşamlar ..

-
Up olsun
EDİT: arkadaşlar fiyatı 130a çektim çok acil paraya ihtiyacım var . kredi kartı borçlarım faturalarım cebimde sigara param dahi kalmadı. ödeyemezsem sıkıntıya gireceğim insanlara borçlandım durumum baya acil 130a kadar düştüm alıcısı varsa bir an önce ulaşsın lütfen bana.
WitchKing tarafından 19/Ara/13 21:44 tarihinde düzenlenmiştir -
hayırlı satışlar hocam
-
Tbt'de gördüğüm malın fiyatının iki katını isteyenlerden değilsin hocam hayırlı satışlar.Fiyat cidden ucuz alacaklar kaçırmasın.Piyasası 200-250 lira arası.
-
özellikleri iyide işletim sistemi ofsayt.. 2. telefon olarak düşünülebilir..
iyi satışlar fiyat iyi
-
MÜride yardım. hayırlı satışlar
-
fiyat iyi
-
üstad sen sıfır olarak mı almıştın ?
-
teşekkürler arkadaşlar..
aynen hocam sıfır aldım
-
Fiyat Gayet İyi ... Belli ki arkadasın ıhtıyacı var , telefona ıhtıyacı olanlar işlerını gorsunler hem kendılerıının hemde müridin ...
konu up Olsun ... -
arkadaşlar fiyatı 130a çektim çok acil paraya ihtiyacım var . kredi kartı borçlarım faturalarım cebimde sigara param dahi kalmadı. ödeyemezsem sıkıntıya gireceğim insanlara borçlandım durumum baya acil 130a kadar düştüm alıcısı varsa bir an önce ulaşsın lütfen bana.