Satılık Canon 40D + Tamron 17-50 Non Vc
-
Öncelikle belirtmem gerekir ki satılık tüm ekipmanlarımın ilk kullanıcısıyım ve canon 5D almak için satıyorum.
İlan da görülen tüm ekipmanı 2009 eylül ayı sonunda amerikadan kendim satın aldım. Tüm ürünlerin herhangi bir kusuru arızası probemi de olmamıştır. Fotoğraflarda göreceksiniz hala faturalarını saklarım
Lens ve bodynin tüm kutu ve içerikleri mevcut(cd,kitapçık,borşürler,usb kablo,parasoley...) 40D ise 27.4xx shutterdadır. Lensimde de herhangi bi vurma çarpma kırılma yoktur,lens halkası da ilk günki gibi sıkıdır,hiç sallanmamıştır(17-50 kronik halka problemidir bu, hiç başıma gelmedi). Parasoleyide kullanmadığım için evde yattı uzun süre,o da sapasağlamdır.Fiyat olarak da;
40D: nakit 950, sanal pazardan 1000TL
tamron 17-50: nakit 640 sanal pazardan 675TL ye ilan açılabilir.
Set olarak da nakit 1600, sanal pazardan 1685TL ye ilanım mevcuttur.
Sanal pazar bilmeyenler için; kredi kartıyla taksitle alışveriş yapabilirsiniz.
Son bi not: Body satılmadan lensi tek başına satmıyorum. body satıldıktan sonra tek olarak satılabilir.
Fotoğraflar için ilanlara bakabilirsiniz;
http://www.sanalpazar.com/Canon-40d__isp2973468
http://www.sanalpazar.com/Canon-40d-+-Tamron-17-50-F2.8-Non-vc-Set__isp2912310
-
hayırlı satışlar hocam
-
BODY: SATILMIŞTIR.LENS: SATILMIŞTIR
İlan silinebilir.
-
sıfırı ne kadar bunun ?
-
40d sıfırını bulunabilirmi bilmem de ben 2009 da amerikadan 1000$ a almıstım, lensin sıfırı 750-800 dolaylarındaydı sanırım dolara gore değişiyo tabi son durumdan haberim yok hayyama bi gitmek lazım
-
İlan günceldir, satışa devam
-
baltamak istemem ama hacı ayrı ayrı alınca daha ucuza geliyor :D
aynı zamana up olsun
-
Hayırlı satışlar hocam güzel seri valla bı ara bende fırsatını bulunca almayı düşünüyorum.
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------baltamak istemem ama hacı ayrı ayrı alınca daha ucuza geliyor :D
aynı zamana up olsun
-----------------------------yok estafurullah da sorma yanlış yazmıştım. o sorun değil alıcısına,anlaşırız nasılsa :)
-
pesin olarak hepsine 1100 tl vereyim :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------pesin olarak hepsine 1100 tl vereyim :)
-----------------------------Body ve tüm kutu içeriğine 1100 e bende tamam derim lenside alaydın iyiydi :D