Satılık Canon 550D + 18-55 Is Lens
-
parasızlığın gözü kör olsun 1 ay sonra 0 ını alacağım ama şimdi 1400 olsada alsak 0 gibi zaten
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------parasızlığın gözü kör olsun 1 ay sonra 0 ını alacağım ama şimdi 1400 olsada alsak 0 gibi zaten
-----------------------------normalde hayatta satmam çok iyi alıştım ve çok iyi işler çıakrdım aşırı anısıda var ama mecburen satmak zorundayım. paraya ihtiyacımız var.
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------Liquid bunu yazdı:
-----------------------------keske param olsada alsam valla ya :D gerçi ben biraz maymun iştahlıyımdır :P
Bu arada garantisi hakkında biraz açıklayıcı olmanda fayda var. Nasıl garantisi. Resmi garantimi yoksa dükkan firma garantisi falan mı?
up olsun hemide
-----------------------------resmi ganti hocam dükkan felan değil.
mr_dark
sen yaşıyorsun ha :|
-----------------------------
Sorma olm -
uppp
-
Acil para ihtiyacın olmasaydı taksit yapabilseydin iyi olurdu. Hayırlı satışlar
-
Kız arkadaşımda çok istiyor almayıda
Bakalım bir sorayım beraber olmassa alırız :D
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------Acil para ihtiyacın olmasaydı taksit yapabilseydin iyi olurdu. Hayırlı satışlar
-----------------------------nasıl taksit ? bunu özelden anlatırsan sevinirim hocam.
@twitter
çok teşekkür ederim hocam haber bekliyorum. -
Hocam kaça satarsan bana da haber etsene fiyatı. aynı makine aynı lens bende de var şuan memnunum ama yarın bi gün acil satmak durumunda kalırsam kaça gidiyo haberim olsun :)
up ayrıca!
-
benimde alasım var ama ben 1400 verme taraftarı birisi değilim yoksa satardım 800 lük bir makine istiyorum pentax yada panasonic
-
cıx . Babası diyor boşver makineyi :D
yattı bu iş maalesef keşke bende o kadar para olsaydı
alır hediye ederdimde maalesef öğrenciyiz :)