Satılık Canon 550D Ve Komple Set
-
Çok severek kullandığım fotoğraf makinamı ihtiyaçtan dolayı satıyorum.. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Parça parça satarak uğraşmak istemiyorum.
-
Hocam sadece gövde ve kit lensi alabilirim diğerleri bendede var. ne dersin ?
-
Hocam dediğim gibi set halinde satıyorum. yardımcı olmak isterdim ama durum bu :(
-
Hocam set olarak bunlar zor satılır gibime geliyor.. fiyat güzel ama zor.. Yani sıkışıksan haberin olsun parça satışına başlamalısın. HAyırlı satışlar
-
BosphorusPasha bunu yazdı
Hocam set olarak bunlar zor satılır gibime geliyor.. fiyat güzel ama zor.. Yani sıkışıksan haberin olsun parça satışına başlamalısın. HAyırlı satışlar
Saol hocam ama ayrı ayrı satmak zaman kaybı olacağı için ve benimde acil paraya ihtiyaçım olduğu tek seferde satmam lazım inşallah hayırlısı olur
-
Belki şu olabilir tahribatta samimi olanlar ihtiyaçları dorultusunda birleşip alabilirler :)
-
hocam satürn'den aldın heralde çünkü aynısı kampanya olarak satılıyordu ve 1.799 TL idi.
-
Yok hocam yuvam fotoğrafçılıktan almıştım...
Ayrıca hocam dah dün taksim satürndeydim benim verdiğim setle onlarınki çok farklı dikkatini çekerim...
byincesu tarafından 13/Eki/12 14:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Up
-
Ah be hocam tam olarak almak istediğim şey ama şuan değil 2 ay sonra. 550D almak istiyordum onun için para topluyorum yazık oldu
-
ben nikoncuyum hayırlı satışlar.
hayırlı satışlar