Satılık Canon 60D+18-55+55-250+50 F1.4+2 Çanta+Aksesuarlar
-
600d giriş seviyesi, 60d ise orta seviye oluyor. canon seri acemiden profesyonele şu şekilde ilerliyor öncelikle 4 haneli, sonra 3 haneli, 2 haneli ve tek haneli şeklinde. örnek verecek olursak;
en vasattan prof.a doğru -> eos 1100d - eos 600d - eos 60d - eos6d şeklinde özetlenebilir.
ayrıca 60d nin gövdesi (body) 600d ve 650d ye göre daha büyüktür ve ele daha rahat oturur.
eğer 600d ile 60d arasında kaldıysanız tavsiyem 60d almanız yönünde olacaktır. Son 1 aydır bu modelleri karşılaştırıyorum, en sonunda ben de bir 60d alıcam sanırım (=
-
bi senelik konuyu hortlatmışsın hocam.
-
Buremba bunu yazdı
hocam hortlatmak ile beraber bilgi de vermiş oldu. mesea ben bilmiyordum 600 d ile 60 d arasındaki farkı.
index alınca google dan çok kişi gelir bu mesaja
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
600d giriş seviyesi, 60d ise orta seviye oluyor. canon seri acemiden profesyonele şu şekilde ilerliyor öncelikle 4 haneli, sonra 3 haneli, 2 haneli ve tek haneli şeklinde. örnek verecek olursak;
en vasattan prof.a doğru -> eos 1100d - eos 600d - eos 60d - eos6d şeklinde özetlenebilir.
ayrıca 60d nin gövdesi (body) 600d ve 650d ye göre daha büyüktür ve ele daha rahat oturur.
eğer 600d ile 60d arasında kaldıysanız tavsiyem 60d almanız yönünde olacaktır. Son 1 aydır bu modelleri karşılaştırıyorum, en sonunda ben de bir 60d alıcam sanırım (=
hocam 60D ile 600D mükayese edilemez bile bence..yeterli ödeneğin var ise mutlaka 60D al
-
Bu İlan Yayında Değildir
-
MaxeL bunu yazdı
artık her ergenin elinde görmekden bıktığım için bu makinalar özenti işi geliyor bana :W
her ergenin elinde olması, değerinin düştüğünü göstermiyo ama :) memlekette 50 liraya web sitesi 100 liraya program yazmaya çalışan ergenlerde var ama sektör olarak bilişim revaçta :D
-
myblackworldweb bunu yazdıBuremba bunu yazdı
hocam hortlatmak ile beraber bilgi de vermiş oldu. mesea ben bilmiyordum 600 d ile 60 d arasındaki farkı.
index alınca google dan çok kişi gelir bu mesaja
hocam ben de google dan buldum bu başlığı ve mesajı görünce cevap atayım dedim, tarihe hiç dikkat etmedim doğrusu.
iki makine arasında bir çok yerde kıyaslama yapılıyor ama dediğim gibi iki model de farklı seviyelerde, biri giriş düzeyi, diğeri orta seviye.
-
MaxeL bunu yazdı
artık her ergenin elinde görmekden bıktığım için bu makinalar özenti işi geliyor bana :W
+1