Satılık Carraro Bisiklet
-
https://hizliresim.com/rngmqrj
https://hizliresim.com/fbrhg7n
Turgutludayım
Carraro 6500 lira.
Piyasa fiyatı 2 katından fazla..
En çok 2-3 saat binilmiştir.
kazasker1 tarafından 11/Ara/24 17:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Pembe olanı kızıma almak isterim ama şu an nAkit sıkıntım var. Bizimkiler de Turgutlu'da. Taksitle filan nasıl alırız hocam? Varmı aklına gelen bir yol.
-
enpara vs birkaç banka daha yeni müşteriye sıfır faizli 15k 20k ya kadar 3 ay 6 ay taksitli ihtiyaç kredisi veriyor. hangikredi'den sıfır faizli kredi diye aratıp bakabilirsiniz.
-
Çok güzel bisikletler , daha çok eder bunlar yalan yok. Uygun satıyor
Faceden falan aktif takipteyim ben bisiklet gruplarini
++Pinokyo tipi bisikletler bayağı edebiliyor
-
Macidor bunu yazdı
enpara vs birkaç banka daha yeni müşteriye sıfır faizli 15k 20k ya kadar 3 ay 6 ay taksitli ihtiyaç kredisi veriyor. hangikredi'den sıfır faizli kredi diye aratıp bakabilirsiniz.
Eyvallah hocam bakıyorum
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Çok güzel bisikletler , daha çok eder bunlar yalan yok. Uygun satıyor
Faceden falan aktif takipteyim ben bisiklet gruplarini
++Pinokyo tipi bisikletler bayağı edebiliyor
TBT tayfasına özel. Başka yere yazmadım zaten.
-
Bisikletler TBT tayfasına gitsin isterim. Bu yüzden fiyatları uygun tuttum. Bu vesileyle hem konu bir up olsun, hem de @ehlikeyif müride belki işyeri olanlar kredi kartı ile ödeme yapması konusunda yardımcı olabilir.
Yani kızına alacakmış. Kız çocuğu dedinmi akan sular durur. Benim de kızım var. Dünya bir yana kızım bir yana.
Şöyle bir düşünce var aklımda. İşyeri olan biri varsa @ehlikeyif o kişiye kredi kartı ile ödeme yapar ve ödemeyi alan kişi de bana havale yapar. Yasal kesintileri karşılarım sorun değil. Hatta taksit olursa daha iyi olur kanımca.
Mal, aile içinde kalsın.
-
Sahibinden param güvendeden yapabilirsiniz ama ne komisyon alırlar emin değilim
-
Konuyla ilgili yok ama; doğum büyüdüğüm yerden, Turgutlu'dan birilerini burada görmek beni çok mutlu etti. 20 yıldır oradan ayrılmış olsam da Kasabalıyız.
-
Konu up olsun.
Buradan alıcı çıkmazsa ilan sitelerine yönelmem gerek çünkü. Evi taşıdık, boş evin bahçesinde duruyolar.
-
carrora güzelmiş :) bende ki de bu ;