Satılık Casper Alfaforce (2003) & 2.El Parçalar Uygun Fiyata
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
abi evet acayip pahalı yazmış birde dolar :/ ben talibim lazımdı arama yapıyordum tv kartları hakkında o kart çok zahmetli ama yinede alayım 35-40 tlye verirse Hatta ses kartına iyi bişey çekersen onada talibim.
-----------------------------hocam 50 lira sondur
Seskartı 125 olur sana
-
Realist bunu yazdı:
xxjokerxx bunu yazdı:
çok para
İntel P4 2.6 Ghz 533 Mhz +
DDR 333 512 Ram +
40 GB HDD 7200 RPM +
Geforce 6200 16x +
ASUS P4S533-MX FSB:533 MHz SiS 651, SiS 962L
100 lira vereyim arızası çatlağı patlağı yoksa
-----------------------------100 lira bile çok aslında hacı bide dolarla yazmışın amerikadamı yaşıyosun ?
-----------------------------çoğu yerde dolar hesabı geçiyor oyüzden.
100 lira ?? :) sağolasın hocam.
-
MagicSword bunu yazdı:
abi evet acayip pahalı yazmış birde dolar :/ ben talibim lazımdı arama yapıyordum tv kartları hakkında o kart çok zahmetli ama yinede alayım 35-40 tlye verirse Hatta ses kartına iyi bişey çekersen onada talibim.
Seskartı 125 olur sana
-----------------------------hocam 50 lira son tamam ama Alet Yazılım kullanım desteği süper olsa tamam ama değilki Yazılımı Çok karmaşım kimse bu kartı orjinal uazılımı ile kullanmıyo çünkğ dandik Aleti kullanablmek için resmen prof İşçilik gerekli :/ tamamen kalitedir diye demiştim o fiyatı yoksa piyasada 35 liraya dijital kart bol hemde iki yıl garantili sıfır. Kaldıki sendeki garaktili de değil Ve iki yıldan Fazla oldu alet çıkalı zannedersem. Ben derimki 45 lira kargo senden?
Bu arada ses kartının aynısını nette ikinci elini 100 liradan satanlar mevcut hocam eğerki 125 150 arasında satacam diyorsan gg ye falan ver kimse ona burada 125 vermez..
-
MagicSword bunu yazdı:
Seskartı 125 olur sana
-----------------------------hocam 50 lira son tamam ama Alet Yazılım kullanım desteği süper olsa tamam ama değilki Yazılımı Çok karmaşım kimse bu kartı orjinal uazılımı ile kullanmıyo çünkğ dandik Aleti kullanablmek için resmen prof İşçilik gerekli :/ tamamen kalitedir diye demiştim o fiyatı yoksa piyasada 35 liraya dijital kart bol hemde iki yıl garantili sıfır. Kaldıki sendeki garaktili de değil Ve iki yıldan Fazla oldu alet çıkalı zannedersem. Ben derimki 45 lira kargo senden?
Bu arada ses kartının aynısını nette ikinci elini 100 liradan satanlar mevcut hocam eğerki 125 150 arasında satacam diyorsan gg ye falan ver kimse ona burada 125 vermez..
-----------------------------teşekkürler hocam sağolasın teklif için
-
Dijital Tv kartı BosphorusPasha müridimize satılmıştır.
-
evet arkadaşlar kart gayet kaliteli mürid sağolsun çok ilgilendi Tanıştık Kart sayesinde :D
-
ses kartına 50 lira vereyim hocam. (değeri o demiyorum param o kadar)
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------hocam senin taşşakların sağolsunda bende öğrenci adamım :)
-
MagicSword bunu yazdı:
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------hocam senin taşşakların sağolsunda bende öğrenci adamım :)
eyvallah hocam sağolasın almış kadar oldum :) -
Satışlar devam ediyor.