Satılık Casper Netbook
-
EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------hyr hocam pc yi bi görsen: bu pc 400 liradan fazla eder dersin. Ha gidip teknosadan almışsın ha benden almışsın. Doğru dürüst kullanmadım bile, onun için 400 liraya vermeye kıyamadım.
-----------------------------Hoca markadan kaybediyor zati :)
-
Hocam sen onu 250 liraya sat.Sonrada sattığın adamın elini öp..
O kadar diyroum sana
-
EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------fiyat 450 tl oldu, birazdan fotoğraf da ekleyecem. Bilgisayarın orjinalinden hiçbir farkı yok..
-----------------------------
Bu ne ya. altınıda dolarıda senin bilgisayar geçmiş., fatura kesildiği anda iş bitmiştir. orjinalimi kalır.450 lira yerine adam 150 lira daha verdimi sıfırını bulur zaten.İlk ve son teklifim 250
edit: Elimi öptürmemek için teklifimi 225 e çekiyorum.
-
NuLL29 bunu yazdı:
-----------------------------EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------fiyat 450 tl oldu, birazdan fotoğraf da ekleyecem. Bilgisayarın orjinalinden hiçbir farkı yok..
Bu ne ya. altınıda dolarıda senin bilgisayar geçmiş., fatura kesildiği anda iş bitmiştir. orjinalimi kalır.450 lira yerine adam 150 lira daha verdimi sıfırını bulur zaten.İlk ve son teklifim 250
edit: Elimi öptürmem ama :D
-----------------------------bırak öpsün senin gibi bonkor nasıl bulur birdaha :9
-
milletin malı ne kadar kıymetliymiş arkadaş. Arkadaşım daha yeni asus netbook sattı seninkinden iyi özellikleri 2 aylık bile yoktu 400 e sattı.Üstelik bir de casper seninki.450 ye alcak bi enayi bulursan haber ver belki benim notebookuda alır.
-
EMRE955 bunu yazdı:
işte bu olmadı şimdi....
450 TL,den satışa koyup sonra TBT indirimi olarak 390 TL deseydin tamamdı ama 390 TL diye açtığnı satılık ilanını 450 TL,ye çıkartırsan gelen tüm yorumlarla TAHRİBAT,a uğrarsın.... -
Hocam amacım kawga başlatmak weya seni rencide edip kırmak değil sakın yanlış anlama ;
Millet netde casper'i kötülerken hala nasılda bu fiyata bu bilgisayarı satışa çıkarabiliyorsun ? bilgisayarın birde çok iyiymiş gibi. halen daha anlamış değilim..