Satılık Casper Via Tablet
-
Casper Via Tablet CTA-E10-16A-3G
Ürün Özellikleri
İşlemci : Rockchip RK 3066 ARM Cortex-A9 Dual Core İşlemci İşletim Sistemi : Android Jelly Bean 4.1 Ram : 1 GB DDR3 Depolama : 16 GB Kamera : 0.3 MP Ön kamera 2 MP Arka kamera Ekran : 10.1" WXGA (1280x800) TFT LCD Video : Video Kayıt çözünürlüğü 720P İnternet : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11.b/g/n 3G : 3G, GPS Wifi : Var Bluetooth : Var Ses : 1x0.5 watt Hoparlör USB : Usb Bağlantı Çıkışı HDMI : Var Kart Okuyucu : Micro SD Kart Batarya : Dahili Li-on Polimer 6400 mAh Pil - 5 Saat Diğer : 10 parmak multi touch Ağırlık : 600 gr Renk : Beyaz selamun aleykum mürid + mürideler , 11.03.2014 tarihinde alınmış.bir çiziği bile yok.
840 liraya alındı.
TBT'ye 520 liradır.
-
uplayalım 500 TL oldu. Akşam pazarı
-
hocam up olsun balta olmasın, 2 adet casper laptop aldım bugüne kadar ikiside haşat oldu kısa süre içinde bidaha evime casper ile ilgili hiç bişey almam hayalet bile giremez evime :D
-
ArduouS bunu yazdı
hocam up olsun balta olmasın, 2 adet casper laptop aldım bugüne kadar ikiside haşat oldu kısa süre içinde bidaha evime casper ile ilgili hiç bişey almam hayalet bile giremez evime :D
hocam ne baltalaması keyfin bak, konunun amk. istersen :)
-
akşam pazarı beyler 470 TL
-
kardeşime dersane hediye etmişti gayet iş görür alet :) Eve gittiğim zamanlar kurcalıyorum. Fakat fazla uygulama yüklemeye gelmiyor.
-
Akşam pazarı iyiymiş hayırlı satışlar
-
yukarı
-
up olsun. fiyat değişti mi?
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı
up olsun. fiyat değişti mi?
akşam pazarı 450 TL
-
By_Gizemli bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdı