Satılık Cebıt Bileti
-
kara borsacı ibne işi güçü bişeyler satmak beşleş versen nolcak sevaba giresin a*cık :)
-
yuh amk.. alcak adama 3tane bileti tanesi 15ytlden veriyorum pazarlık istiyccek kasmadan yapıcam paazarlığımı. Biletler babamın o fiyat verdi ve satıyorum sınuçta biletleri ben parayla almadım. Parayla alsam bile ticaret satmak zorundayım çok fazla paraya ihtiycaım var. Judo Elbisesi alıcam yurtdışından getirticem kargo hariç en az 250-300YTL tutucak... şimdi diyebilirsiniz elbse arıyordun orda 150 dolar yazıo diye. O elbiseler istediğimzi gibi değildi farklı bir ülkeden getirtiyoruz. Keyfen satmıyorum paraya... bedavaya dağıtan hocam seninde paraya ihtiycaın olabilir beleşe veriyosundur buna rağmen ama benim 10 gün içinde elbse almam lazım maçım var 10 gün sonra...
-
.....
-
dedimya ticaretine birsey diyemem para herkese lazim
kredi karti geldi 900 kusur ytl + 350 ytl odeme var + telefon + internet + elektrik + su + 200 ytl bi arkadasa borc var
hesapta var 600 kusur ytl
:)
hadi cik isin icinden
-
senin durumda vahim tabi :)
hocam 120 ytl filan para olsa benim elbise tamamlanıyor. Onun için bişileri satışla halletmeye çalışıyorum ve 10günüm var :D tabi senin bu kadar borcu ödemek içn kaç günün var tartışılır :)
-
cebitte bu yılda mini etekli kızlar varmı xD :D
-
hocam işini baltalamış gibi olmıyım ama cebit e toplu giidş falan yapabilirseiz giriş ücretsiz oluyo..bilmem kim okulundan geliyoz öğrenci falan ayana yatıp..biz sınıfca öle yapcaktık aradık soledik falan ucretsiz girebilirsiniz dediler de yol parasını ayarlayamadık oyuzden gidemicez :(
-
Almak İSteyeneler Cep Telefonuma Mesaj Atsınlar 0 537 650 00 50 Kendinizi tanıtarak başlayınız mesaja
-
Biletleri verdim arkadaşlar ilgilenenler teşekkürler. Borçu olanlarada allah kolaylık versin :D banada elbise için para :D