Satılık Cep Bilgisayarı (PDA)
-
arkadaşlar P910i sıfır gibi, gerçekten çok temiz kullanıldı. herşeyi orjinal(şarj aleti hariç) aşağıya özellikleri ve resimleri koyuyorum.
alan müride gönderilecekler;
- P910i
- şarj aleti
- orjinal kulaklık (çok iyi bass veriyor. hem telfon görüşmesi yapabilip hemde müzik dinleyebileceğiniz kulaklık( farklı zamanlarda) bu makinaya 2 çeşit kulaklık var, dieriyle sadece konuşma yapılıyor, bununla müzikte dinliyorsunuz çok kaliteli)
- 1 gb hafıza kartı (arkadaşlar bunda bad sector mü ne var. bu sorunlu. tam olarak kullanamıyosunuz. ama bunuda gönderiyorum. sorun kartttadır. makinede deil.
- masaüstü dock u. (pc ile bağlantı kurup sürüm güncelleme, dosya transferi, rehber falan yedekleme için kullanabilirsiniz pc suit yazılımıyla)
- pc suit ve full program, oyun, tema dolu cd. (hepsi crack li oyun program tema arşivi. kendiniz ekstradn site site dolaşmayacaksınız program yüklemek içn.)
- isterseniz 100 mt bluetooth (extra fiyat biner)
bu arada makinanın firmware si son sürümdür. symbian uiq 2.1 dir.
yapabilecekleriniz;
- 100 mt bluetoothla pc nin çevresinde 100 mt lik alanda internete bağlanır, chat yapar, google maps a girir, pcde yaptığınız her türlü internet olayını beleşe yaparsınız bluetoothla. (pcdeki adsl yi kullanarak)
- içindeki yazılımlarla integral sorularını çözebilirsiniz, eşitsizlik çözersiniz. denklemin köklerini bulursunuz. grafiğini çıkarırsınız.
- dokunmatik ekranıyla istediğiniz zaman resim neyin çizersiniz.
- dev ekranıyla heryerde yüksek kalitede divx seyredersiniz.
- çok kaliteli hoparlörü var. idda ediyorum n73 kadar sesi var nerdeyse.
- fiziksel klavyesi var. mesajlaşmak yazı yazmak çok rahat.
- ekran klavyes var isterseniz.
- el yazınızıda tanır.
- sonradan yüklenen yazılımlarla özellikleri artırabilirsiniz.
resimler

telefondan ekran görüntüleri;
menü

denetim masası;
kendi resim editöründe çizdiğim resim ;)
en sevdiğim oyunlardan birisi, amazing world

divx oynatıcı
divx oynatıcıda tam ekran video seyredirken

divx menüsü;

uçuş simulatorü (oyundayken ekran görüntüsü alamadım, sadece menüsü var)

girders oyunu. buda favorilerimden. köpre ve kule yapıyorsunuz. çok zevkli

gravity defied. çok deişik bi motor yarışı. adamınızı ileri geri çekerek dengenizi sağlıyorsunuz aynı zamanda gaz veriyorusunuz falan. çok eğlenceli

uzaktan kumanda programı (her çeşit tv, teyp, vcd dvd falan uyumlu)

lcg jukebox tam sürüm müzik çalar. şarkı sözlerini gösterme,album kapağını gösterme, equalize falan var
mathz tam sürüm matematik programı. integral çözer, denklem kökünü bulur, grafik çizer vs. vs.

ansiklopedi (ingilizce) istediğiniz herhangi bi şey hakkında ayrıntılı açıklama. ocford un

profesyonel resim editörü

buda çok sevdiğim bi oyun, run away. kırmızı kareyi mavilerden kaçırıyosunuz. kalemle oynanıyor.

kaliteli bi sudoku oyunu

soldier ants, worms benzeri hatta tıpkısı, sadecesolucan yerine karınca ;)

syntrax - müzik düzenleme dj programı.pc dekilerin aynısı

arkadaşlar çok yorucu oldu ama makinayı tanıdınız, ne yapılabilir öğrendiniz. temiz makina. bi sorunu yok. aşırı bi çiziği yok. ekranda hiç çizik yok dnebilir. fiyat 260 düşünüyorum, pazarlığa açığız tabi. her iki tarafı memnun bırakacak şekilde.
-
bunlarda teknik özellikler
Genel Özellikler
Çalışma FrekansıGSM900 GSM1800 GSM1900 Ebatlar (G x Y x K)58 mm x 115 mm x 26 mm Ağırlık155 gr TitreşimVar KızılötesiVarBluetoothVar Sesle AramaVar Ses KaydıVar PilLithium Polymer 1260 mAh Bekleme Süresi400 Saat Konuşma Süresi13 Saat Diğer Özellikler
EkranRenkli EkranVarRenk Sayısı262000 MultimedyaPolifonik MelodilerVar MMSVar Ekran KoruyucuVar Java DesteğiVarMp3 ÇalarVar RadyoYok Dahili KameraVar Video ÇekmeVarVideo OynatmaVar Oynatabildiği DosyalarMP3, WAV, AU, AMR, MIDI, RMF, JPEG, GIF, PNG, WBMP, BMP HafızaTelefon Hafızası64 MB Harici Hafıza YuvasıVar Hafıza Kartı TipiMemory Stick Duo KameraÇözünürlük640 x 480 InternetVar WAP SürümWAP 2.0 VarGPRS Slot4+1 GPRS Class8 HCSDCDVar XHtml TarayıcıVar Html TarayıcıVar E-Posta OkuyucuVarUMTSYok Yok YazılımTakvimVar PC SenkronizasyonVarİşletim SistemiSymbian İşletim Sistemi SürümüSymbian 7 Tema DesteğiVar Java OyunlarVar AksesuarlarŞarj AletiVar -
fiyatını göremedim hocam
-
Hocam merhaba. Gerçekten çok iyi anlatmışsın telefonu amma ve lakin cbekcibası adlı arkadaş 150 liraya veriyor.. 0 temizliğinde sende 120 liraya verirsen yarın yollayayım parayı :)
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam merhaba. Gerçekten çok iyi anlatmışsın telefonu amma ve lakin cbekcibası adlı arkadaş 150 liraya veriyor.. 0 temizliğinde sende 120 liraya verirsen yarın yollayayım parayı :)
-----------------------------dostum yapma gözünü seviim 260 tan 120 ye. cbekcibasi nerde 150 ye veriyor ya?? telefonu piyasası belli.o ya paraya çok sıkışmıştır, yada bi bokluk vardır işin içinde. 150ye p910i mi olur. bide sen 120 demişin. lütfen mantıklıteklif verelim arkadaşlar
-
ya bırakın ya tbt yı gitti gidiyor a çevirdiniz da 1 topik açın herkez oraya yazsın satıgını sürekli yeni konu açıp durmayın :S
-
emuxa bunu yazdı:
ya bırakın ya tbt yı gitti gidiyor a çevirdiniz da 1 topik açın herkez oraya yazsın satıgını sürekli yeni konu açıp durmayın :S
-----------------------------İş Güç....
1.2. El alet edet edevat alım satımı yapmak isteyenler, Freelance eleman arayanlar/is arayanlar...iş güç bölümünü gördüğün gibi 1. 2. el satış alış için açmışlar. ayrıca herhangi bir sorun olursa emin ol onca admin ve mod biri mutlaka müdahele eder. fazla sıkma canını. ekmeğine bak
-
o değilde acayip güzel anlatmışsın aleti valla. alasım geldi ama param yok :(
-
FOXXLY bunu yazdı:
o değilde acayip güzel anlatmışsın aleti valla. alasım geldi ama param yok :(
-----------------------------harbiden ya süper anlattın lakin para pul yok :|
-
taktire sayan bi advertisement.
-
peTaL bunu yazdı:
taktire sayan bi advertisement.
-----------------------------sabah götümden ter aktı, ekran görüntülerini al. makinanın resimlerini çek. hepsini ftpye at. buradan ekle. advertiesement var ama alıcı yok... :(((