Satılık Cep Telefonu ( Samsung İ8910 HD )
-
antiochia bunu yazdı:
-----------------------------beğendiğim telefonlardan birisidir. ama 2. elde cihazı görmeden alışveriş yapmak risktir.
alana haırlı olsun. istanbul da olsa bakabilirdim
-----------------------------ben müridi tanıyorum telefonu falanda gördüm biliyorum, problemsiz. gözü gibi bakar.
-
aksesuarlari orjinal mi bi de telefon toplama degil orjinal dimi hocam
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------aksesuarlari orjinal mi bi de telefon toplama degil orjinal dimi hocam
-----------------------------
Tel orjinal hic bir sıkıntısı yok hacım.
@sunnetcı pm attım. -
Sunnetcioglu bunu yazdı:
-----------------------------telefonu alabilirim kardeşim, yazılımsal sorunu olan bi telefon yazıyo internette birebir görme şansım varmı ve en son ne olur ?
-----------------------------
Adapazarndayım birerbir görme sansın yoktur heralde hocam ama telde sıkıntı cıkarsa paranı gerı verırım. -
up
-
cumartesi gününe kadar kampanya yapıyorum 250 liraya veriyorum aksi taktirde telefoncuya satıcam...
-
iyi fiyat alana hayrlı olsn..
-
Züktümün telefonu, kullandigim en dandik yazilimli telefon. En gerizekali akilli telefon ama donanim super :D alan arkadas hx custom kursun orj yazilimiyla arada dunyalar kadar fark var harika oluyor. Bn de 2 sene muhtac kaldm ona. Son gununde bozup garantiye yolladm dis kasa haric hersey degisti ;) neysem, simdi itunesdan nefret ettgm icin mp3 player olarak kllaniorm suan :D alacak arkadasa yardm ederim yazilimsal
-
250 Son fiyat varmı alan ?