Satılık Cep Telefonu..
-
Beni anlamadınız galiba telefonu alalı 1a ay ya oldu ya olmadı diyorum. Telefon gıcır gıcır. 2 yıl garantili. Son fiyat 220 lira..
-
sim1'e gelenleri sim2'den nasıl cevaplıyoruz pardon?
cep telefonuna gelen çağrıyı ev telefonundan cevaplamak gibi olmuş :) -
Sadece ilgilenenlerle muhatap oluyorum. Alamyacaksınız adamı yormayın kardeşim...
-
yormayın adamı :) aaa. Hocam burada fazla kişi para vermez ona. Dj_alper verir 30 ben veririm 35 :) hadi senin güzel hatrına 50 lira verim. Sonuçta serbest piyasa. ama sende o telefonu 220 liraya satamazsın ; ) bende iphone var çinden gelen ben 300 liraya satarken zorlanıyorum :) bide iphone. orjinalinden daha ii :P :D
-
Sen baş ucunda normal telefonla bile uyusan beyninde tümörcükLER oluşur.
-
EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------
Sadece ilgilenenlerle muhatap oluyorum. Alamyacaksınız adamı yormayın kardeşim...
özellik soruyorum sonuçta.eğer varsa istediğim özellikler ilgilenirim.yoksa yok de basit yani
-
EMRE955 bunu yazdı:
Beni anlamadınız galiba telefonu alalı 1a ay ya oldu ya olmadı diyorum. Telefon gıcır gıcır. 2 yıl garantili. Son fiyat 220 lira..
-----------------------------arkadaşım 2. el piyasasına hoşgeldin :)=
ürün 2. ele düştümmü yarı fiyatından başlar gittigidiyorda sat
-
Dark_Elf bunu yazdı:
Sen baş ucunda normal telefonla bile uyusan beyninde tümörcükLER oluşur.
-----------------------------bendede çift hat var alarm 'ı kuruyom yastıkla duvar arasınada tel 'i koyuyorum sabah bi calıyo cok zinde kalkıyorum :)
bundan öncede 6600 'ı aynı şekil takılıyodum 2 senedir bu şekildeyim hadi hayırlısı.
tümör felan mırrığı yedik sanırım :)
konu up :P
-
kargo parası sana aitse tamamdır kardeş alırım ve tabi dosta yararsa (: