Satılık Çok Temiz Masa Üstü
-
Pentium (R) DualCore Cpu e5500 2,80 gh
4 gb (tek parça kingston)
500 Gb Hdd
Dvd Rw
Philips 19'' ince ekran monitör (lumuzin)
Hp Office Jet 4500 Desktop
Klavye + Mause
Ekran Kartı Onboard
Bilgisayar 5-6 aylıktır.Kasa + monitör komple bir bilgisayar.Durum şu arkadaşlar.Bundan 5-6 ay önce bir tanıdığım iş yeri açtı ve bu bilgisayarı ona dizdik.İnanın neredeyse hiç kullanmadı ve şimdi iş yerini kapatıyor.Ne kadar satma desemde satmak istiyor.Sistem yüksek değil ama 2. el değerinin altına verilecek.Garanti belgeleri falan duruyor.
Parça parça satış yapılmayacak, sadece Hp Office Jet'i aradan çıkarta biliriz.Üzgünüm bir fiyat veremiyorum.Sahibi satmamı istiyor.3'e 5'e bakma dedi, onun için tekliflerinizi iletebilirm.Hatay'dayız.
-
hocam sen 3 aşağı 5 yukarı bi fiyat söyleseydin ben 2. el pc piyasasını hiç bilmiyorum uygun olursa almayı isterim
-
220 liradan arttırmayı baslatıyım hocam ben
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------hocam sen 3 aşağı 5 yukarı bi fiyat söyleseydin ben 2. el pc piyasasını hiç bilmiyorum uygun olursa almayı isterim
-----------------------------Valla hocam bende bu tür konuları görünce neden fiyat vermiyorlar diye kızardım.Makina benim değil, sahibi de pek anlamıyor.Sat gitsin diyor.O yüzden öldürmemek kaydıyla aşağı bir fiyata bırakacaz.Hocam ilgileniyorsan pm'den de sana uygun bir fiyat söyleyebilirsin..
Bu arada Hatay'da olanlar bilgisayarı gelip görebilir.Çok daha iyi olur..
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------220 liradan arttırmayı baslatıyım hocam ben
-----------------------------Açık arttırma değil hocam.
-
sadece yazıcı ve sadece monitor fiyatı alabilirmiyiz?
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------sadece yazıcı ve sadece monitor fiyatı alabilirmiyiz?
-----------------------------Hocam sadece yazıcı için yarın detaylı pm ile dönüş yapacam.Kartuşlar hiç dolum görmedi bildiğim kadarıyla.Garanti belgesi duruyor.Yazıcı dışında bilgisayar komple satılık.
-
yazıcısız 300tl ateşlerim
-
Yazıcısız 320-330 ancak çıkarım. O da Belki :] bu arada ram kaç mhz ?
-
350 benden yazıcısız.
-
360 benden