Satılık Creative Prodikeys Pc-Midi Klavye
-
malum durumlar belli oldugundan bazı kullanmadıgım eşyaları satmaya karar verdim.
Multimedya Tuşları - 37 Adet Müzik Tuşu - Müzik Tuşlarını Gizleme Kapağı - Programlanabilir Tuşlar vs vs . resimlerdende görülecegi gibi baya temizdir.garantisi yok ama tıkır tıkır calısmakta ztn toplamda da 10kere kullanmamısımdır. driver cd si fln herşeyi içindedir. alana hayırlı olsun. FİYAT olarakta 35lira istiyorum kargo alıcıya ait. havale ile hesap numarama yollarsınız yada sahibinden den get açarım ama para kestigi için aradaki farkı da katarım şimdiden söyleyeyim onuda. şimdiden alana hayırlı olsun.
http://www.prodikeys.com/products/prodikeys_pc-midi/ (kendi sitesi)

-
cubase tanıyormu hocam bunu ?
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
cubase tanıyormu hocam bunu ?
-----------------------------cubase de hiç denemedim hocam reason kullanıyordum ben tanıyodu sorun olmuyordu.
-
sadece klavyeyi kaça satıyon .d.d.d.d
-
Hocam bu aletin sıfırı kaçadır.Bakındım bulamadım nette.
-
Çok güzelmiş lan daha iki gün önce gittim klavye aldım yeni. yapılır mı bu bana :|
Şansımıza küsecez artık. Alana hayırlı olsun.
-
2009da almıstım ben bunu bi hevesle de kullanmadım durdu kenarda öle. şuan için pek bulabileceğini de sanmıyorum piyasada üretimden kalkmıstır herhalde.
-
Kafamda klavye almak var açıkcası.Biraz araştırdım netten iyi diyen var kötü diyen var.Müsaitsen ses kaydı,videyo bişey alırmısın hocam.Onboard ses kartıyla gecikme yaşadığını söylüyolar bide.
-
upss bi düzeltme. ben bunu bu laptopta hiç denemediydim eskisinde takılıodum. win7de calısmıo amk driver ı xp destekliyomuş. driver bakınıom şimdik o yüzden biraz askıya alalım satışı yinede isteyen olursa pmleşelim.
-
beyler klavyeyi ben aldım geç kaldınız