Satılık DDR 2 Ram

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

fiyat fazla ! ddr2 ler şuanki fiyatı 1 gb Kingstone 18 tl den satılıyor 60 tl çok demişsın.

birde 533 mhz li ram in yanına takamazsın.

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

fiyat fazla ! ddr2 ler şuanki fiyatı 1 gb Kingstone 18 tl den satılıyor 60 tl çok demişsın.

birde 533 mhz li ram in yanına takamazsın.

Hani link atsana hocam

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Eveeet bir satış konusu daha başarıyla baltalandı :D dağılın beyler görev tamam.

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

İyi hocam sen buradan al o zaman ayrıca sogutuculu benimkinler gayette iyi durumda performans olarak . sahibinden hepsiburadada ben baktım bulamadım ona gore yazdım fiyatı . ayrıca bunlarda overclock olayı var ekliyeyim dedim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

hacım bana ram lazım ama uyarmı bilmiyorum. 1.333MHz benim pc

benim 512 mb

1333 mhz ise senin ram, ddr3 oluyor hocam.

elimde 4 gb lık 1333 mhz ram var. istersen satabilirim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı

İyi hocam sen buradan al o zaman ayrıca sogutuculu benimkinler gayette iyi durumda performans olarak . sahibinden hepsiburadada ben baktım bulamadım ona gore yazdım fiyatı . ayrıca bunlarda overclock olayı var ekliyeyim dedim

farktmedıysen onlar yeni ramler sen 2 el satmaya çalışyorun hane kardeş katdeşi bükermı gibi bişeye geliyorsun bu konuda :) ayrıca hade neyse overlock olayına girmiyım :D hayırlı satışlar ama bence biraz araştırma yapıp da ona göre fiyat koy sonuçta seninkiler 2 el !

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı
    UNKN0WN bunu yazdı

farktmedıysen onlar yeni ramler sen 2 el satmaya çalışyorun hane kardeş katdeşi bükermı gibi bişeye geliyorsun bu konuda :) ayrıca hade neyse overlock olayına girmiyım :D hayırlı satışlar ama bence biraz araştırma yapıp da ona göre fiyat koy sonuçta seninkiler 2 el !

Hocam ben araştırmamı yaptım. ben senin gibi bu siteleri bilmiyordum daha çok bilindik sitelerden araştırdım dediğim gibi sahibinden hepsiburada da bu verdiğin fiyatları göremedim bu sitelerde .kimseyi kazıklamak gibi bir niyetim falan da yok yani altı üstü iki parça ram 60 lira para kardeş katdeşi bükermı falan yok yani sen rahat ol .

Ozzzz tarafından 07/Ara/12 02:15 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Adam 60 liraya 2 adet soğutuculu ram satiyorum diyor konuyu baltalayan baltalayana almak istemeyen pahali demesin gitsin

ucuzunu alsin nekadar gözü dar insanlarsiniz ya

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
Toplam Hit: 2068 Toplam Mesaj: 20