Satılık Dente Fusion F55 Masaüstü Bilgisayar
-
bensiz_aglama bunu yazdı
hocam özellikleride bumudur
Intel Atom, İşlemci Hızı: 1.60 GHz, Sabit Disk: 320 GB, Bellek: 2048 MB, İşletim Sistemi: Free Dos
evet hocam aynısı
-
homcam linkteki(http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Eski-Masaustu-Bilgisayar-160980/ ) pcyi almak için parayı yolladım müride pcyi gönderemedi parayı da almadım hünüz eger parayı geri yollarsa pc ni alırım.. (o zamana kadar satılmamış olursa tabii )
hayırlı satışlar...
-
sirri bunu yazdı
homcam linkteki(http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Eski-Masaustu-Bilgisayar-160980/ ) pcyi almak için parayı yolladım müride pcyi gönderemedi parayı da almadım hünüz eger parayı geri yollarsa pc ni alırım.. (o zamana kadar satılmamış olursa tabii )
hayırlı satışlar...
üstad bunun acelesi var para lazım olmasa tv konsolu var onun altına koyup televizyona bağlıyodum filim felan izlemeye iyi oluyodu
hocam birde Casper pc var komple takım daha 1 bucuk yıl garantisi var onun içinde bi konu acayım diyorum :)
zamazingo tarafından 21/Ağu/12 23:53 tarihinde düzenlenmiştir -
dediğim gibi hocam parayı gönderdiğim mürid 18 Agustos 2012 (Cumartesi) 03:24 giriş yapmış P.M attım ama cevap yok daha bayramdan sonra gönderirim diyordu .. carperin de konusunu aç o daha iyi olablir ... fazla pahalı olmayan idarelik bir pc ihtiyacım var..
-
sirri bunu yazdı
dediğim gibi hocam parayı gönderdiğim mürid 18 Agustos 2012 (Cumartesi) 03:24 giriş yapmış P.M attım ama cevap yok daha bayramdan sonra gönderirim diyordu .. carperin de konusunu aç o daha iyi olablir ... fazla pahalı olmayan idarelik bir pc ihtiyacım var..
oha senin pc yokmu piyasada ? yönetimle konuştunmu ?
-
sirri bunu yazdı
üstad konuda ayrıntılı anlattım bana böyle çok düşer böyle kasa notebook buldukça alır yoluma bakarım
-
piradomim bunu yazdısirri bunu yazdı
belki işi felan vardır acelesi yok da parayı gönderse bende pc alsam fena olmaz aslında :F
yönetimlik bişi old. düşünmüyorum sonuçda güvendik parayı gönderdik oda bize güvendi (yani öyle olması lazım) hallederiz inş. aramızda
-
sirri bunu yazdıpiradomim bunu yazdısirri bunu yazdı
belki işi felan vardır acelesi yok da parayı gönderse bende pc alsam fena olmaz aslında :F
yönetimlik bişi old. düşünmüyorum sonuçda güvendik parayı gönderdik oda bize güvendi (yani öyle olması lazım) hallederiz inş. aramızda
sabah sabah up olsun
-
aldım gitti.
-
200 TL ye fiyat iyi. Dahada aşşağı satılmamalı zaten. Monitörüm felan olsa alırdım açıkçası... Hayırlı satışlar.