folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Dente Fusion F55 Masaüstü Bilgisayar

Satılık Dente Fusion F55 Masaüstü Bilgisayar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

hocam özellikleride bumudur 

Intel Atom, İşlemci Hızı: 1.60 GHz, Sabit Disk: 320 GB, Bellek: 2048 MB, İşletim Sistemi: Free Dos

evet hocam aynısı

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

homcam linkteki(http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Eski-Masaustu-Bilgisayar-160980/ ) pcyi almak için parayı yolladım müride pcyi gönderemedi parayı da almadım hünüz eger parayı geri yollarsa pc ni alırım.. (o zamana kadar satılmamış olursa tabii ) 

hayırlı satışlar...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    sirri bunu yazdı

homcam linkteki(http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Eski-Masaustu-Bilgisayar-160980/ ) pcyi almak için parayı yolladım müride pcyi gönderemedi parayı da almadım hünüz eger parayı geri yollarsa pc ni alırım.. (o zamana kadar satılmamış olursa tabii ) 

hayırlı satışlar...

üstad bunun acelesi var para lazım olmasa tv konsolu var onun altına koyup televizyona bağlıyodum filim felan izlemeye iyi oluyodu

hocam birde Casper pc var komple takım daha 1 bucuk yıl garantisi var onun içinde bi konu acayım diyorum :)

zamazingo tarafından 21/Ağu/12 23:53 tarihinde düzenlenmiştir

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

dediğim gibi hocam parayı gönderdiğim mürid 18 Agustos 2012 (Cumartesi) 03:24 giriş yapmış P.M attım ama cevap yok daha bayramdan sonra gönderirim diyordu .. carperin de konusunu aç o daha iyi olablir ... fazla pahalı olmayan idarelik bir pc ihtiyacım var..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    sirri bunu yazdı

dediğim gibi hocam parayı gönderdiğim mürid 18 Agustos 2012 (Cumartesi) 03:24 giriş yapmış P.M attım ama cevap yok daha bayramdan sonra gönderirim diyordu .. carperin de konusunu aç o daha iyi olablir ... fazla pahalı olmayan idarelik bir pc ihtiyacım var..

oha senin pc yokmu piyasada ? yönetimle konuştunmu ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    sirri bunu yazdı

üstad konuda ayrıntılı anlattım bana böyle çok düşer böyle kasa notebook buldukça alır yoluma bakarım 

Yol Güzeldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    sirri bunu yazdı

belki işi felan vardır acelesi yok da parayı gönderse bende pc alsam fena olmaz aslında :F

yönetimlik bişi old. düşünmüyorum sonuçda  güvendik parayı gönderdik oda bize güvendi (yani öyle olması lazım) hallederiz inş. aramızda

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    sirri bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    sirri bunu yazdı

belki işi felan vardır acelesi yok da parayı gönderse bende pc alsam fena olmaz aslında :F

yönetimlik bişi old. düşünmüyorum sonuçda  güvendik parayı gönderdik oda bize güvendi (yani öyle olması lazım) hallederiz inş. aramızda

sabah sabah up olsun

Yol Güzeldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

aldım gitti.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

200 TL ye fiyat iyi. Dahada aşşağı satılmamalı zaten. Monitörüm felan olsa alırdım açıkçası... Hayırlı satışlar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 2793 Toplam Mesaj: 25