Satılık Dogo Argentino 2 Aylık Lekesiz
-
2 Mayıs dogumlu satılık bir adet dogo argentino
Lekesizdir.
Fiyat 1000 TL dir.
İrtibat için pm atınız.
Köpek izmirdedir.
Acil satılıktır.
Resimleri koyacagım hemen
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
2 Mayıs dogumlu satılık bir adet dogo argentino
Lekesizdir.
Fiyat 1000 TL dir.
İrtibat için pm atınız.
Köpek izmirdedir.
Acil satılıktır.
Resimleri koyacagım hemen
-----------------------------off hayalimdeki köpek mugladayım ama durumlar müsait değil yoksa hemen alırdım inş bi dahaki doğumlara..
-
Pitbullla beraber yasak getirilecek 5 ırktan biri de Dogo Argentino. Elden çıkarmayı mı düşünüyorsun, "alanın elinde patlasın" hesabı ? :D
-
buzukatak bunu yazdı:
Pitbull'la beraber yasak getirilecek 5 ırktan biri de Dogo Argentino. Elden çıkarmayı mı düşünüyorsun hocam, "alanın elinde patlasın" hesabı ? :D
-----------------------------bu kucuk ayrıntıyı atlamamak lazımdı tabı .D
-
buzukatak bunu yazdı:
Pitbull'la beraber yasak getirilecek 5 ırktan biri de Dogo Argentino. Elden çıkarmayı mı düşünüyorsun hocam, "alanın elinde patlasın" hesabı ? :D
-----------------------------Elden cıkarma durumu degıl hocam zaten baska kopeklerım var.Dogo argentıno ,tımsah pıtbul ,aslan beslenmesı yıllardır yasak aslan beslıyor adamlar.
Bakamıyorum kopeklere kendı kopeklerım dısındakılerı cıkarmayı dusunuyorum elımden 2 tane goldenım var bahcemde dıgerlerını farklı yerlerde zaten.Durmakta .
Yavru geldı elıme arkadasımdan ben de satmaktayım.
-
yine hemen resim koyuyorum klasiği ve yine halen resim yok hocam "hemen" kavramından anladığın nedir senin allassen :)
1milyar çok hemde çok çok yani bildiğin çok..ama seninde tok bi satıcı olduğunu biliyoruz acil macil demişsin ama tırt.. geçende bana pm at resimleri yollim demiştin hocam satıcı sensin milleti uğraştırıyon walla ne diyim hayatımda senin kadar tok ama acil bir başka satıcı görmedim :D Hayırlı satışlar bu arada alacak olan varsa mutlaka secerenin kaydını araştırsın piyasada sahte secere düzenleyenlerde var üstüne alınma biz bilinçlendirelimde milleti.. -
5. satıra kadar anlam veremediğim şey bir köpekmiş..
ulan diyorum bu ne Arjantin forması mı satıyor yine biri dedim. :D -
Nikoteen bunu yazdı:
yine hemen resim koyuyorum klasiği ve yine halen resim yok hocam "hemen" kavramından anladığın nedir senin allassen :)
1milyar çok hemde çok çok yani bildiğin çok..ama seninde tok bi satıcı olduğunu biliyoruz acil macil demişsin ama tırt.. geçende bana pm at resimleri yollim demiştin hocam satıcı sensin milleti uğraştırıyon walla ne diyim hayatımda senin kadar tok ama acil bir başka satıcı görmedim :D Hayırlı satışlar bu arada alacak olan varsa mutlaka secerenin kaydını araştırsın piyasada sahte secere düzenleyenlerde var üstüne alınma biz bilinçlendirelimde milleti..
-----------------------------:D:D:D:D hocam varya allh belamı versınkı senın buraya bu yorumu yapıp yapmayacagını bekledıgım ıcın koymadım :D piyasası
@pıyasası bu hocam dogolarda 500 e de var ama dogonun soyunda hangı ırklar oldugu bellı.Baskınlık cekmesıne gore fıyat degısmekte bu yavru kusursuzdur.
-
al yaptım koy şimdi şu lanet olası resimleri :D ulan fıtık oluyorum hemen hemen diyorsun koymuyorsun :D
-
Nikoteen bunu yazdı:
al yaptım koy şimdi şu lanet olası resimleri :D ulan fıtık oluyorum hemen hemen diyorsun koymuyorsun :D
-----------------------------:D:D: koydum mudur.
-
guncel