Satılık Domain
-
Yıllardır renew parası ödeyip bişey yapacak zaman bulamadığım domainlerden kurtulmaya çalışıyorum
boynuzla.com ve socketwars.com için teklifleri alayım
(çok da parasında değilim, iyi bir projesi olan varsa hibe de edebilirim)
-
boynuzla çok iyi eskort sitesi olur :D
socketwars çok hoşuma gitti ama proje yok hayırlı satışlar -
iftarolsun.com da ekleyeyim
-
boynuzla.com dan yola çıkarak gambazla.com'a baktım boşmuş buda alınıp iş arkadaşlarını ifşa etme normal bir proje yapılabilir. Domain fetişistcilerine duyrulur
-
şeyhim boynuzla.com alırken hangi hallerde ve merhalelerdeydiniz acaba ?
-
boynuzla.com a kamerali arkadaşlık sitesi kurulabilir
-
Şeyh istersen bunlar haricinde listeyi gönderirsen incelemek isterim. Mutlaka işime yarayacak birşeyler olacaktır.
-
oha :)
bonuzla. com a çok temiz aldatma temalı site gömülebilir :) :) girişsek mi :) -
MaviGozluDev bunu yazdı
oha :)
bonuzla. com a çok temiz aldatma temalı site gömülebilir :) :) girişsek mi :)şeytan diyor koy pop art'ı, yap bir material design ya da flat ui,
bütün kadıköy orospuları damlasın, kendi çaplarında çılgınca zeplinde karga ile seviştim diye hikaye dizsinler. Bar'ın kuytu köşesinde seni aldattım cemil, kucaklarda riders on the storm yaptım, neyse sinirliyim kadıköy kızına.
Expire Date ne zaman, ben hibe alabilirim yoksa uzatmaya param yok şu aralar.
-
HolyOne bunu yazdı
Şuna koysana iftar saatlerini Gösteren ne kadar kaldığını saat salise cinsinden anlatan bir script
-
SeRDaR bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Şuna koysana iftar saatlerini Gösteren ne kadar kaldığını saat salise cinsinden anlatan bir script
vardı bi ara, geçen ramazanda siteye girince baklavalar,kebaplar falan çıkıyordu :D