Satılık Domain Var (Yanında Hostta Mevcut)
-
Merhaba arkadaşlar daha önceden kullanmış olduğum ufak bir forum sistemim vardı. Günlük hit 600 civarındaydı. Yanında hostu da dahil veriyorum.
Site Adi: rebelsecurity.net
Ücret: 60 TL
ilgilenen arkadaşlarım pm atarlarsa daha yakından ilgilenebilirim, iyi günler.
-
rebel ne demek
-
rebel isyancı İDS rebel başkaldıran İDS rebel zorba İDS rebel başkaldırma İDS rebel asi -
İsyan etmek.. Forum sistemi kuruluyken çok güçlü ve google da çok tanınan bir domaindi.
-
konuyu baltalamak olmasın ama bu domain senin nickin rebelist diye alınmıs bir domain. yani başkasının işine yarayacagını sanmam.. ayrıca ne zaman kapattın siteyi ve yedeklerini alan kısıye weriyor musun? ne kadar süresi kaldı domainin ve hostun.. hangi host firmasından aldın gibi bilgileri de verirsen almak isteyenler daha emin olur aldıgı şeyden..
-
Rebelist bunu yazdı:
-----------------------------
İsyan etmek.. Forum sistemi kuruluyken çok güçlü ve google da çok tanınan bir domaindi.
-----------------------------hoca kaynak gösterebilirmisin?10 tane satfan kayıtlı googlede, pr0 ve archivede kaydın yok
-
Xml gibi site haritası göndermedim... İspatına gerek yok ki bana göre ve eskiden güvenlik programlarının paylaşıldığı bir siteydi, backup larım yok malesef. Almak isteyenler varsa anlaşabilirz.
-
bu arada domain arayanlara :D
safkanpic.net
delibisi.org
(bende yok sadece site açacaklara domain ismi :D :D )
-
bnm ihtiyacım war ama nickin mevcut belki de alırım. BuzuL la anlaşamazsak ki anlaşırızz. kaliteli domainleri war
-
Tamam arkadaşlar fiyatta indirim de yapabilirim kararlıysanız.
-
günde 600 hiti var fakat google 9 link almış :) ilginç..
Toplam Hit: 5403 Toplam Mesaj: 25