Satılık Domainler
-
Merhaba arkadaşlar domainler teklif usülü satılıktır.
Alanadlari portfoy linkim
sixth tarafından 23/Ara/16 01:00 tarihinde düzenlenmiştir
https://www.alanadlari.com/portfoy/cc57f32e1a61a8754a0fd59b1fe5884fbcb6a1f1.668 -
iç çamaşır için aklında bir fiyat varsa öğrenmek isterim hocam.
-
Ayni sekilde oyko icinvarsa aklinda bir aralik banada yazabilirsin
-
lepusmorris bunu yazdı
iç çamaşır için aklında bir fiyat varsa öğrenmek isterim hocam.
Bende oyko ve fiiy.com için alsam aynısından hocam
-
arkdaşlar bu sistemi bilmediğim için soruyorum.
burda olay nedir? yani mesela bir şehrin ismi. com a sahip olmak iyi birşeymidir?
2gün önce internette şöyle bir şey okudum
15 temmuz olayından sonra
marmarise gazi ünvanrı verilicekmiş
gazimarmaris olucakmış. yani olucakmış derken meclise sunulucakmış.
ilk defa aklıma böyle birşey geldi dedim giriyip alayım
1 gün önce almışlar:)
ben bilmediğimden sorayım yinede mesela şimdi şehrin adı değişse . bunu alan kişi ne yapabilir?
-
patates bunu yazdı
arkdaşlar bu sistemi bilmediğim için soruyorum.
burda olay nedir? yani mesela bir şehrin ismi. com a sahip olmak iyi birşeymidir?
2gün önce internette şöyle bir şey okudum
15 temmuz olayından sonra
marmarise gazi ünvanrı verilicekmiş
gazimarmaris olucakmış. yani olucakmış derken meclise sunulucakmış.
ilk defa aklıma böyle birşey geldi dedim giriyip alayım
1 gün önce almışlar:)
ben bilmediğimden sorayım yinede mesela şimdi şehrin adı değişse . bunu alan kişi ne yapabilir?
ilerde herkes gazi diye telaffuz etmeye başlarsa para eder ama bu ismin tutacağını sanmıyorum.
-
yok işte ben sistemi anlamak istiyorum.
neden para ediyor? önemli olan ne yaptığın değilmi? site adının ne önemi oluyor bu noktada?
birde mesel apara eder dediğin durum ne kadar eder muhtemelen değişkendir ama örnek olarak?
-
patates bunu yazdı
neden para ediyor? önemli olan ne yaptığın değilmi? site adının ne önemi oluyor bu noktada?
birde mesel apara eder dediğin durum ne kadar eder muhtemelen değişkendir ama örnek olarak?
Burada günlük satışlar mevcut
https://namebio.com/blog/daily-market-report-for-december-21st-2016/
-
patates bunu yazdı
hocam akılda kalıcı olması en önemli etkeni. İnsanlar şehirismi.com adresine yanlışlıkla da girebilirler, bilgisayar kullanmayı bilmeyen biri google'da şehir aramak yerine direk adres çubuğuna site.com yazıp girmeye çalışır. Ayrıca SEO konusunda anahtar kelimenin domainde olması iyi diyorlar. Ki domain jenerik olduğu için ayrı bir değeri var
-
sigortalat.com için fiyat nedir ?
-
Güzel domainler varmış hocam. Hayırlı işler :)