Satılık Dreamweaver İle Css Ve Xhtml Tablosuz Tasarım Eğitim Seti
-
bu cd nin 3 lisans hakkı var kaçtanesini doldurdun?
ayrıca 65 alıp kullanıp öğrendikten sonra 50 ye satmak ne demek bence çok yüksek bi fiyat. Ama satıcı sensin saygı duyarım
15 milyona vereceksen ve lisans hakkı dolmamışsa ben alabilirim. Sen bilirsin yine sen teklifini sundun bende sundum kabul ediyorsan p.m den görüşürz.
daha 8 milyon kargo ücreti var bunun :)) Seninde buna saygı duyman dileği ile :))
-
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------
ayrıca 65 alıp kullanıp öğrendikten sonra 50 ye satmak ne demek bence çok yüksek bi fiyat. Ama satıcı sensin saygı duyarım
15 milyona vereceksen ve lisans hakkı dolmamışsa ben alabilirim. Sen bilirsin yine sen teklifini sundun bende sundum kabul ediyorsan p.m den görüşürz.
daha 8 milyon kargo ücreti var bunun :)) Seninde buna saygı duyman dileği ile :))
-----------------------------hocam sadece tek bir tane lisans hakkını doldurdum ayrıca 3 lisans hakkı aylık her ay 3 lisans alma hakkına sahipsin. : )
Türk-Ekip'ten alıncada 8 tl kargo ödüyorsun : )
-
angelofhope bunu yazdı:
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------hocam sadece tek bir tane lisans hakkını doldurdum ayrıca 3 lisans hakkı aylık her ay 3 lisans alma hakkına sahipsin. : )
ptt kargo ile 3 liraya yollarsın alacak arkadaşa, onada bi güzellik yap kargo senden olsun :) -
Dos_Attach bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
Zxone bunu yazdı:
ptt kargo ile 3 liraya yollarsın alacak arkadaşa, onada bi güzellik yap kargo senden olsun :)
-----------------------------kargo bana ait değil demiştim
-
Realist bunu yazdı:
upload etsene hacı ne satması ya
-----------------------------Ürün sahibi şöyle bir şeye gerek duymuş:
http://www.turkekip.com/Konu/Warez-Paylasimi-Hakkinda.php
Ben indirmiş izlemiştim bu konu hakkında bir iki videosunu. Sonra baktım böyle böyle bir durum var; diğerlerini izlemeden sildim. :) Zaten güzel de anlatamıyordu. :p
-
tutkun bunu yazdı:
Realist bunu yazdı:
upload etsene hacı ne satması ya
-----------------------------Ürün sahibi şöyle bir şeye gerek duymuş:
http://www.turkekip.com/Konu/Warez-Paylasimi-Hakkinda.php
Ben indirmiş izlemiştim bu konu hakkında bir iki videosunu. Sonra baktım böyle böyle bir durum var; diğerlerini izlemeden sildim. :) Zaten güzel de anlatamıyordu. :p
-----------------------------hocam css eğitim seti internette warezini göremedim ben ama php eğitim setinden bahsediyorsan yanılıyorsun bence adam gerçekten güzel anlatmış onu : )
-
Özür dilerim, yanlış ifade etmişim. Adam güzel anlatıyor fakat içeriği beğenmedim. Yani içerik eski. Prosedürel programlama yapıyor ve ereg, eregi gibi fonksiyonları ve tablo yapısını kullanıyordu. Hee, derseniz ki başlangıç için farketmez; bilemem...
-
doğru diyorsunda çok fazla paraya satıyorsun 20 ye veriyorsan alayım ?
-
Dj_LagaCy bunu yazdı:
-----------------------------doğru diyorsunda çok fazla paraya satıyorsun 20 ye veriyorsan alayım ?
turkekip.com dan alabilirsin hocam fiyatta indirim olmayacağını söyledim.