Satılık DSLR Fotograf Makinası
-
uygun fiyata verildiği çok aşikar hakaten iyi satışlar
-
@akbaba59 Teşekkürler hocam
@Addict olumlu yorumun için teşekkürler hocam
-
makinayla bizzat sahibi tarafından çekilmiş bi ton kendi fotoğrafım vardır kalitelidir yada ben kaliteliyim neyse. ben makinayı satmana üzüldüm öğrenci olmayıp param olsa direk alırdım. fiyatıda iyi vermşsin. alacak mürid pişman olmaz benden demesi.
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
makinayla bizzat sahibi tarafından çekilmiş bi ton kendi fotoğrafım vardır kalitelidir yada ben kaliteliyim neyse. ben makinayı satmana üzüldüm öğrenci olmayıp param olsa direk alırdım. fiyatıda iyi vermşsin. alacak mürid pişman olmaz benden demesi.
fiyat çok iyi yalnız ben alacak olsaydım senin bu bir ton tabirine takılırdım.çünkü dslr makinelerde shutter sayısı önemlidir.ikinci elde shutter sayısı az olanı makbüldür. -
Hocam işine karışmak gibi olmasnda fotograf makinası satıyoırsn ama fotografların çok kalitesiz(ürün fotoların)geldi bana sadece orjinal ürün fotosu net onuda sn çekmemişin bence birz daha net resimlerle satsan snn için iyi olabiilir
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
Hocam işine karışmak gibi olmasnda fotograf makinası satıyoırsn ama fotografların çok kalitesiz(ürün fotoların)geldi bana sadece orjinal ürün fotosu net onuda sn çekmemişin bence birz daha net resimlerle satsan snn için iyi olabiilir
-----------------------------hocam elimdeki telefon pek iyi değil başkada makina yok evde o konuda haklısın kesinlikle ama yapacağım bişey yok o konuda : |
-
yukarı
-
Yigit bunu yazdı:
yukarı
----------------------------- -
Güzel makina iyi satışlar hocam :) up :)
-
yukarı :D belki bayram harçlıklarıyla almak isteyenler olur :D