Satılık E-Sigara I-Stick Pico Melo 3 Mini
-
grpngy bunu yazdı
ben bunlardan almak istiyorum kendime sigarayi birakamiyorum belki yardimci olur.
bu aletlerden anlamiyorum. bu marka ve model iyimidir.
sifiri nerede 200 tl
hocam geçen elimdeki son pico yu sattım 200tl ye. bu hafta içi bir pico ve birkaç tane ijust s gelecek. ürünler orjinal ve açılmamış. foruma özel fiyat vermiştim. aynı fiyattan istersen sanada veririm.
-
umit bunu yazdıgrpngy bunu yazdı
tesekkur ediyorum dediginiz modelden almak istemiyorum ben.
bu tarz modelden var ise oneriniz olabilir.
bir kaç hafta önce başladım e sigaraya , bu modeli kullanıyorum memnunum , tavsiye ederim
likit konusunda @LynXMaSTeR
Teşekkür ederim hocam.
Varsa likit ihtiyacınız gönderelim :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdıumit bunu yazdıgrpngy bunu yazdı
tesekkur ediyorum dediginiz modelden almak istemiyorum ben.
bu tarz modelden var ise oneriniz olabilir.
bir kaç hafta önce başladım e sigaraya , bu modeli kullanıyorum memnunum , tavsiye ederim
likit konusunda @LynXMaSTeR
Teşekkür ederim hocam.
Varsa likit ihtiyacınız gönderelim :)
daha bitmedi hocam insaf :)
bitsin yazacam :)
-
konuyu açan ne küfür etmiştir :D donanım haber gibi olduk dfakfa
-
-
romeo bunu yazdı
ikisi de aynı şey, kimi sigara diyor, kimisi nargile diyor.
bazı ürünler sigara gibi az buhar çıkardığı için sigara diyenler var, bazı ürünler ise fabrika bacası gibi buhar çıkardığı için nargile diyenler var :)
normal sigaraya göre %95 daha az zararlı olduğu söyleniyor.
Zaten sigara içinde bulunan 1000 lerce zehirli madde elektronik sigara likitlerinde bulunmadığı için mantıklı olan da sigaradan daha zararsız olması yönünde.
Likitlerin ham maddesi gliserin, bunun da insan sağlığına zarar verici bir yönü veya tespit edilmiş herhangi bir yan etkisi henüz bulunmamaktadır.
LynXMaSTeR tarafından 13/Mar/17 13:57 tarihinde düzenlenmiştir -
LynXMaSTeR bunu yazdıromeo bunu yazdı
ikisi de aynı şey, kimi sigara diyor, kimisi nargile diyor.
bazı ürünler sigara gibi az buhar çıkardığı için sigara diyenler var, bazı ürünler ise fabrika bacası gibi buhar çıkardığı için nargile diyenler var :)
normal sigaraya göre %95 daha az zararlı olduğu söyleniyor.
Zaten sigara içinde bulunan 1000 lerce zehirli madde elektronik sigara likitlerinde bulunmadığı için mantıklı olan da sigaradan daha zararsız olması yönünde.
Likitlerin ham maddesi gliserin, bunun da insan sağlığına zarar verici bir yönü veya tespit edilmiş herhangi bir yan etkisi henüz bulunmamaktadır.
Nargile içen biriyim ne içmem lazım ? Kafa yapması baş ağrısı yapmasın ağır olmasın bolca duman çıksın ? Hangi ürünü almam lazım
-
fiyat ciddi pahalı. 3 arkadaşıma da pico aldım pil dahil 230TL sıfır jelatinli. o paraya ikinci el olmaz hoca
-
PsychoDawn bunu yazdı
fiyat ciddi pahalı. 3 arkadaşıma da pico aldım pil dahil 230TL sıfır jelatinli. o paraya ikinci el olmaz hoca
Hocam ihtiyacımdan dolayı satıyorum mürid müridin kara gün dostudur diyerekten koydum. Yoksa zaten kullandığım şeyi koymam kaldı ki herseyiyle 200 lira dedim daha ne diyeyim
-
kusura bakmayın da şunu belirtmek istiyorum.
o paraya olmaz bu paraya olmaz yazmaktansa hiç yazmamak daha iyi olur bence.
zaten piyasayı biliyorsanız almazsınız, alacakların da kafasını karıştırmazsınız :)
bu arada bence eğer makine temizse, coil felan sağlamsa mod+atomizer+pil için 200 lira normal bi fiyat.
sadece piller 35-40 lira civarında.