Satılık El Yapımı Oda Saati
-
Hocalar resimdeki saat el yapımıdır. Göknardan yapılmadır. Rakamlar da ahşaptır el yapımıdır. Akrep, yelkovan mekanizması placeholder baabında eldeki setlerden takılmadır, daha güzel bir tasarımla değiştirebiliriz. Halatların içinden elektrik hattı geçmektedir, uçlarında Edison ampul vardı fakat yaptığımız başka bir dekoratif ürüne takıp sattık. İstenirse ekleyebiliriz veya kendiniz takabilirsiniz. Belirli bir fiyatı yok, uygun bir teklif karşılığında satılıktır.

Bahsettiğim Edison ampüller de şu şekilde bir dekoratif ürüne gitti. İstek üzerine yapıldı yollandı. İki adet farklı saat gitti, bir tanesi de yapım aşamasında. İstek üzerine bu tarz dekoratif ürünler yapabiliriz.
krypt tarafından 02/Şub/16 22:05 tarihinde düzenlenmiştir
-
Resim eklenmemis link ver
-
Resimler imgurl'de, dns ayarı yoksa görünmüyor sanırım.
-
Resimleri baska yere yuklemen mumkunmu haci esim bakmak istedi ama mobilden dns sikinti. Ona dert anlatmak daha buyuk sikinti:)
-
Tinypic'e attım hocam. Görünüyor mu şimdi?
-
çok iyiler, lambayı ne kadar satmıştın sorması ayıptır
-
hocam ikiside güzel, ama sen bi fiyat ver bence yoksa saçma teklifler çıkabilir karşına.
-
Hocam lambader 200 liraya satıldı. Yeni evli bir çift aldı. En altta kalp tarih falan kazılı.
Örneğin bu saatte hediye gitti. Yapım aşamasında olan var foto çekince onu da atayım.
krypt tarafından 31/Oca/16 19:52 tarihinde düzenlenmiştir
-
Lambader çok iyi fyt ta iyi ama uygun olsa düşünebilirdim :)
-
hocam biraz konu dışı ama halatın içinden kabloyu nasıl geçiriyorsunuz : |
-
Doladik kablonun etrafına hocam :) Bu arada hadi fiyatı ben vereyim saate, 100 tl. Düşünen olursa PM'lesin detaylarını konusuruz.