Satılık Elektro Gitar - Cort G110
-
neredesin hocam? kanlı canlı tutup bakıp çalma mümkünatımız olucak mı acaba?
-
zamanında aynı gitarı bende almıştım bi hevesle 150 dolara. arkadaşta temiz kullanmış (daha dogrusu kullanamadan sıkılmış) iyi bi fiyat orjinaline göre. iyi satışlar
-
@mustafa
d.bakırdayım hocam kanlı canlı zor olur ama buradaki sağlam 1-2 müzik dükkanına götürmüştüm zamanında
sap ayarı için filan iyi gitar demişlerdi
@lambo
teşekkürler hocam
-
bende Cort G210D var...Gerçekten memnunum... almayı düşünenlere Cort'u ve G serisini öneririm...Metal yapacaklara pek uygun değil ama daha soft takılcaklara iyi gider. (metale uygun değil dediğime de bakmadım ben söylediğim gitarla lisede metallica şarkılarındna konser verdim kaç kere)
fiyat-performan oranına bakarsak fiyatından fazlasını veriyor.. Başlangıç yapanlara ideal, çünkü başlangıç için ucuz (stagg vs.) alanlar oluyor. Bence bu çok mantıksız..tonları tam vermeyen gitarla elektro gitar öğrenilmez... Ben başlangıçta aldım bu gitarı ve öğrenirkende sahneye çıkarkende başka gitara ihtiyaç duymadım...
hayırlı satışlar olsun kısaca fikirlerimi yazıyım dedim. Gitar sağlamsa alan kişiyi üzmez
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------bende Cort G210D var...Gerçekten memnunum... almayı düşünenlere Cort'u ve G serisini öneririm...Metal yapacaklara pek uygun değil ama daha soft takılcaklara iyi gider. (metale uygun değil dediğime de bakmadım ben söylediğim gitarla lisede metallica şarkılarındna konser verdim kaç kere)
fiyat-performan oranına bakarsak fiyatından fazlasını veriyor.. Başlangıç yapanlara ideal, çünkü başlangıç için ucuz (stagg vs.) alanlar oluyor. Bence bu çok mantıksız..tonları tam vermeyen gitarla elektro gitar öğrenilmez... Ben başlangıçta aldım bu gitarı ve öğrenirkende sahneye çıkarkende başka gitara ihtiyaç duymadım...
hayırlı satışlar olsun kısaca fikirlerimi yazıyım dedim. Gitar sağlamsa alan kişiyi üzmez
-----------------------------teşekkürler hocam bu satarsam
x2 alacam solak
zaten pek solak bulunmuyor bulması zor şuan bütçeme uygun olanı cort x2
bu nasıldır bilgin var mı nette tezat fikirler çok var da
-
X2 lisedki grup arkadaşımda vardı..sağlamlığı konusunda o sayede çok şey söyleyebilirim. Hayatımda bu kadar dayak yiyen gitar görmedim. Koyduğu yerden düşüp takla mı atmadı, çalarken askısı kopup yere mi düşmedi neler neler..
bildiğim kadarıyla X serisi biraz daha sert tonlara uygun...şu anki gitarından daha iyidir yine ama X serisinin biraz daha üst modellerine kasarsan daha rahat edersin.
G serisinden devam etmeyi düşünürsen de benim gitarı tavsiye ederim. Aktif manyetiğe sahip ve üzerinde 5 ton distortion var...processor alana kadar baya işimi gördü clean'den drive a aniden geçilmesi gereken şarkılarda...
-
up.
satılsın şu da alsın kendine bi solak gitar. biran önce çalmaya başlasın.
yaşlanıyon kreyzi :W -
güncel...
-
gitar çalmayı bi öğrenebilsem en kralını alıcamda heves var bi öğrenemedim gitti yavv :)
güzel gitarmış ama beğendim iyi satışlar dostum..
-
vanhelsink bunu yazdı:
-----------------------------gitar çalmayı bi öğrenebilsem en kralını alıcamda heves var bi öğrenemedim gitti yavv :)
güzel gitarmış ama beğendim iyi satışlar dostum..
-----------------------------teşekkürler hocam bekliyoruz bakalım :F