Satılık Eski/Yeni Bilgisayar Parçaları
-
Harç parası denkleştirmem gerekiyor depodan çıkardığım tüm elimdeki çalışır durumda olan bilgisayar parçalarını satıyorum. Alıcılar için resim ekleyeceğim, kargo alıcılara aittir.
- AMD Athlon 64 X2 4400+ İşlemci ve Stok Fan = 40 TL
- AMD Athlon 64 X2 4800+ İşlemci ve Akasa Fan = 50 TL
-----------------------------------------------------
- Veritech 512MB DDR333 Ram = 10 TL
- Elixir 512MB DDR400 Ram = 10 TL
- Kingston 1GB DDR2 333mhz = 30 TL (Soğutuculu)
- Lifeview SAA7130HL TV Kartı (Analog) = 25 TL
- Lifeview 878A TV Kartı (Analog) = 20 TL (TV Kablo jakı hasarlı ancak kullanımda sorunu yok + jak değiştirilebilir)
- Samsung 80GB IDE HDD = 30 TL
- Maxtor 40GB IDE HDD = 20 TL
- Foxconn AMD N15235 Anakart = 35 TL
- Asus Sabertooth z77 LGA1155 Anakart = 200 TL (Minik pciex1 slotlarına güç geliyor ancak donanım görmüyor diğer slotlar sorunsuz çalışıyor bunun dışında sorunu yoktur ve stabildir yarı fiyatına satıyorum)
- Razer Lycosa Gaming Işıklı Klavye = 75 TL
- MSI GTX 460 CYCLONE OC 1GB GDDR5 DX11 = 120 TL (Orjinal fanı kırıldığı için üstünde tam güçte çalışan idarelik fan takılıdır soğutmaya kötü bir etkisi yoktur sadece biraz sesli)
- MSI GM880-E41 Anakart + AMD 955 Black Edition İşlemci = 230 TL -
lea şu klavye nasıl biraz incelemesine baktım donanım haberden ama bazen kilitleme falan yapıyormuş ? restart etmen lazım oyundayken diolar :D - Razer Lycosa Gaming Işıklı Klavye = 75 TL
-
anakart üstünde pazarlık yaparmıyız hocam?
-
@ArmadA Klavye usb 1.1 porta takılırsa yetersiz güç nedeniyle kilitlenme olabiliyor evet. Klavyenin response time ı hızlı olduğu için usb 2.0 da kullanılması gerekiyor.
@c0nverse hangi anakart hocam?
pesimistzombie tarafından 01/Eyl/13 00:10 tarihinde düzenlenmiştir -
benim anakart yandıda sadece şu lazım MSI GM880-E41 Anakart
-
@c0nverse Hocam işlemciyle beraber satıyorum o iki parçayı tek tek satmıyorum elimde kalırsa satması zor oluyor çünkü pazartesiye rezerveli ayrıca.
-
usb 2.0 3.0 var hocam yanındaki aparatlarıda duruyormu ? o son fiyatmı ?
http://forum.donanimhaber.com/m_41693767/tm.htm burada incelemesi varmış.
ArmadA tarafından 01/Eyl/13 00:48 tarihinde düzenlenmiştir -
@ArmadA son fiyattır. Kutusu vardır. Cdsi, kullanım klavuzu vardır. Stickerlar duruyor mu emin değilim kutuyu daha çıkaramadım depodan karanlık. Başka aparat yok yanında kutusundan çıkmıyor yani. usb çoğaltıcı, ses çıkışları zaten üstüne entegre.
Fotosu(daha silmemiştim kaba tozu alındıydı);
http://i.imgur.com/izK4V7N.jpg
http://i.imgur.com/mcbDPH2.jpgHer türlü satılık ürünümde elinize geçtiğinde olumsuz durumunu görürseniz 3 gün içinde geri iadesi vardır.
-
iş yerindeyim bakamıyorum fotolara block lıyor amk. ne zaman aldın sen bunu artı depoda ne işi var amk kuullanmıomuydun ? garantisi falan varmı. durumu nasıl ?
-
@ArmadA hocam bende 2 tane var. Zamanında iki bilgisayarıma ayrı ayrı almıştım hevesle. Ancak içlerinden biri sorun çıkardı, kablolarını kestirdiler yenisini yolladılar yurtdışından. Ben de yurtdışından gelen gıcırı kullanarak sorunsuz olanı da yedekte dursun diye depoya kaldırdım. Kabloları kesik olan da yedek parça niyetine hala duruyor satın aldıktan sonra tuşlarda filan sorun yaşayan olursa ilerde yedek parça temin edebilirim her türlü desteğim var :D Malesef garanti bitmiş durumda.
-
An itibarıyla aşağıdakiler forum dışında satılmıştır diğerlerinin satışı devam etmektedir;
- MSI GTX 460 CYCLONE OC 1GB GDDR5 DX11
- MSI GM880-E41 Anakart + AMD 955 Black Edition İşlemci
- Asus Sabertooth z77 LGA1155 Anakart