Satılık Eşyalarım Var
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------O sinema gözlüğünün üstüne kamera takıp argumented reality yapabilirim sanırım
-----------------------------
aynen hocam yapabilirsin ,
ürünler için bugün yada yarın get açarım sahibinden.com'da ürünlerin fotoğraflarını filan oraya yüklerim :F
telefonlar türkiyede kayıtlı değil isviçreden gelmişti , -
ulan bu konu 1 ay önce açılacaktı :/
-
3gs için talip olabilirim...
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------ulan bu konu 1 ay önce açılacaktı :/
-----------------------------ne alacaksın söyle alayım sen bana yolarsın parasını sercan :)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------O sinema gözlüğünün üstüne kamera takıp argumented reality yapabilirim sanırım
-----------------------------Şeyhim,nasıl yapılıyor dediğin sistem?
-
iphone un resimlerini görebilirmiyiz, birde tuşu bozuk derken?
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------iphone un resimlerini görebilirmiyiz, birde tuşu bozuk derken?
-----------------------------Aynen. Açma tuşu bozuksa nasıl açıyorsun hocam kapattığında :)
-
esrardede bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Şeyhim,nasıl yapılıyor dediğin sistem?
-----------------------------kameradan gelen goruntunun uzerine birseyler cizip ekrana aktartiyorsun. gozluk guzelmis gercekten. satilmadi ise hemen alabilirim.
-
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------iphone un resimlerini görebilirmiyiz, birde tuşu bozuk derken?
-----------------------------Aynen. Açma tuşu bozuksa nasıl açıyorsun hocam kapattığında :)
-----------------------------
kullanmadığım için satıyorum zaten :/
ürünlerin satışı sahibinden.com üzerinden GET ile yapılacaktır,
bugün yada yarın sahibinden.com linkini atıcam ürünlerin fotoğraflarıda orda olacak.
masraflarıda karşılarsanız ürünleri tamir ettirip gönderebilirim -
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------ulan bu konu 1 ay önce açılacaktı :/
-----------------------------ne alacaksın söyle alayım sen bana yolarsın parasını sercan :)
-----------------------------eyvallah hacı (: borç olaylarını pek sevmiyorum ben :F