Satılık Eter...25Ytl
-
kesin bayıltıyomu peki
-
len saf eter nasıl bayıltıyosa öle bayıltıyo...belli bir süre devamlı solunursa ölüme bile yol açar beyni felç ediyo şuuru nuzun a.q koyuyo :D ama koklat bırak yaparsanız bişi olmaz bayılan kişiyi ayıltmak içinde alkol koklatın hemen uyanır diye biliyorum...
-
Hem utanmadan devletin öğrencilere eğitim amaçlı verdiği deney ürünlerini(M.E.B) çalıp kendi barakadan bozma elektrikhânende sergileyip satıyorsun hem de çok aşırı fahiş bir fiyat istiyorsun.
Üyelerin sırtından para kazanmak, hele de üye oldukları için daha fazla da kazık attığından dolayı, senin bir ceza alman gerekecek.
Etermiş...
-
Bizim okulun laboratuvarından hacılamıştık geçen sene :|
-
hocam bu konu silinecek gibi bir his var içimde :D
-
VoLaTiLe bunu yazdı:
-----------------------------Hem utanmadan devletin öğrencilere eğitim amaçlı verdiği deney ürünlerini(M.E.B) çalıp kendi barakadan bozma elektrikhânende sergileyip satıyorsun hem de çok aşırı fahiş bir fiyat istiyorsun.
Üyelerin sırtından para kazanmak, hele de üye oldukları için daha fazla da kazık attığından dolayı, senin bir ceza alman gerekecek.
Etermiş...
-----------------------------vallahi isteidğiniz cezayı silin ben bunu ne çaldım ne de satın aldım...bende merak ediyordum bir arkadaşan istedim oda bende var dedi ok getir dedim....kuruşta para vermedim onlarıda çalma mevzunda bu olaya teşvik dahi etmedim....
2. si elimde ziyan oluyor diye elden çıkarmak istedim bununla beraber hem de şu aralar sıkıntıdayım o yüzden paraya ihityacım var diye satıyorum...
3. bne kimseye kazık atmıyorum zorla alda demiyorum.....işine gelen alır eğer piyasada bolca satılan bir ürün olsaydı kimse buradan talep etmezdi gider kendisi alırdı...onun için fiyatı da ben buna göre belirledim...şu ana kadar hep kimseyi kazıklamadım...çok devre sattım çok proje yaptım 2 kişnin haricinde mutlu edemediğim insan yoktur..zaten onları da kimse mutlu edemedi o ayrı mesele....
eğer yukardaki sebeplerdne dolayı ceza alacaksam buyursun rene vs. ceza versin...
bu arada benim atelyem seni hiçmi hiç ilgilendirmez....kolay gelsin...
-
Ya hacım ne emin eli parfüm niyetine sıkıcak hali yok birisi bayıltır gasp eder soyar döver siker ...
Neticede boktan bi amaca hizmet ediyosun.Mürdilerin üzerinden de para kazanıyosun içtinizmi siz.
-
len a.q salağı konuyu açtığım yerin neresi olduğunu sen daha kesitemedin galiba....burası iş güç bölümü burada isteyen elindeki malzemeyi aleti cihazı vs. satar isteyende işini görecek olan aleti cihazı vs. arar bulur işine gelirse alır....milletin secerisini tutmak sizemi kaldı...zaten en başta muridlerin üzerinden para kazanıyorsun yorumu son derece yanlış....kardeşim öyle olduğunu farz etsek te bu bölüm ne için var onu size sormak istiyorum çömez kardeşim.....hadi bak dalgana....
eğer bişey satmak istediğim de bu muridlerin üzerinden para kazanmak oluyorsa...ozaman bu konu başlığı kapatılsın arkadaşım reneye burdan sesleniyorum...ozaman kimse kimseye elektronik ürün satmasın vs vs vs .... a.q daha düne kadar sitede potasyum satanlar vardı onalra kimsenin bişi dediği yoktu şimdi bir eter satmaya kalktık kötümü olduk a.q
çok saçma yorumlar yapılmaya başlandı...eğer niyeti kötülük yapmak sa zaten kafaya takan adam bunu bulur...yapacaksa da yapar ama buna ben mani olursam elbette üzülürüm ama bu beni bağlamaz kardeşim....herkesin kendi iradesi var düşünce hakkı var ben ebter hocam ile anlaştım ilk te o msj attı zaten eğer uyarsada ona yollayacam....kimse şeyimde değil hacı ister emniyete verin ister reneye söleyin banlasın....bu ne yaw allah allah.....buranın tadı tuzu kalmadı artık bilesiniz....
-
kloroform daa iyi bayıltıyo, mükemmel sonuç
daha azı ile daha doygun yoğun baygınlık hissi :)
edit: lan reklam işinemi girsem :) yukarıdaki satırı okuyunca canım çekti amk :P