SATILIK Excalibur G770 PC

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    abds bunu yazdı

Kuzene bir cihaz lazım da o sebeple yazmak istemiştim. Siz şimdi 24k civarı dediğiniz için buna gidipte x bir rakam teklif etmek olmazdı. Umarım güzel bir rakama satılır.

REF sayılabilecekler :

RTX3050 8GB 512GB https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-tuf-gaming-a15-fa506nc-hn050-ryzen-5-7535hs-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,605740346.html - 19399TL

RTX3050 16GB 512GB https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-lenovo-ideapad-gaming-3-16arh7-82sc0098tx-ryzen-5-6600h-16-gb-512-gb-ssd-rtx3050-16-wuxga-notebook-fiyati,463640396.html- 19999TL

RTX3050ti olunca 22k oluyor ozaman alternatifler artıyor.

RTX4050 13nesil i5 16gb 512gb https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-acer-nitro-v-15-anv15-51-57xv-nh-qnbey-004-i5-13420h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,477818481.html - 23599tl

Hocam ben bu cihazı buradan satarsam ucuza veririm zaten, ticaret yaptığımız kim varsa bunu teyit edebilir.

Gelgelelim verdiğin linkler AMD işlemcili. Plastik kasa PC ler. Bir de üzerine freedos.

Bu makina aluminyum kasa, intel islemcili orj w11 ve ben yanında tertemiz çanta, süngerli muhafaza çantası, bir de g300s mouse hediye edeceğim.

Bu nedenlerle konuşalım diyorum.

Teklif sunanlar olmuş ama 11k 12k olmaz beyler. Biraz daha arttıran olursa vereyim

NaZi_ tarafından 16/Tem/24 18:27 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Hocam yanlış anlaşılma olmuş olabilir , bunun için kusura bakma şöyle izah edeyim.Bulunduğum konumdan dolayı buluşma veya kargo bekleme gibi durumum maalesef yok.İstanbulda iki üç güne yanıma gelecek başka biri vasıtasıyla teslim almayı düşündüm  , kargo ile uğraşmak istemiyorum.Fiyat konusuna gelince açık arttırma gibi olduğundan ve konuyu yukarıya taşıma amacıyla teklif vermiştim nihai değildi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    K4R4B4S4N bunu yazdı

Hocam yanlış anlaşılma olmuş olabilir , bunun için kusura bakma şöyle izah edeyim.Bulunduğum konumdan dolayı buluşma veya kargo bekleme gibi durumum maalesef yok.İstanbulda iki üç güne yanıma gelecek başka biri vasıtasıyla teslim almayı düşündüm  , kargo ile uğraşmak istemiyorum.Fiyat konusuna gelince açık arttırma gibi olduğundan ve konuyu yukarıya taşıma amacıyla teklif vermiştim nihai değildi.

Tamam şimdi anlamış oldum durumu hocam.

Bende araç var, eğer İstanbul'daki arkadaşın ile yer belirlersek gider dışarıda bir yerde cihazı gösterir veririm. 

Hak verirsiniz diye düşünüyorum, kimsenin evine cihaz getiremem. :)

İlk posta fiyat yazdım. Değerlendirip bana dönersin hocam. Ekstralarim da olacak.

Metni de siliyorum.

Eyw.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

CİHAZ @K4R4B4S4N HOCAMA AYRILMIŞTIR.

Toplam Hit: 920 Toplam Mesaj: 15
pc casper casper excalibur excalibur