folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Facebook - Zynga Fake Linkler

Satılık Facebook - Zynga Fake Linkler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    itfaiyeciTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

Altı üstü 15-20 lira bir şeyse atsana bi 20lik.

konu fucker geldi hayırlı satışlar face hacklemek isteyenlerin kullanacagı en kolay yöntem phishing gibi çalışsa daha iyi olurdu .txt dizinine kayırt etseydi şifreleri

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    konu fucker geldi hayırlı satışlar face hacklemek isteyenlerin kullanacagı en kolay yöntem phishing gibi çalışsa daha iyi olurdu .txt dizinine kayırt etseydi şifreleri

phishing in ta kendisi zaten. Belirleyeceğiniz bir  linke istediğin bir fakeyi entegre ediyorum. sayfadan girilen bilgiler mailine gelecek şekilde. veya girilen bilgiler txt ye yazılsın diyorsan onuda yaparım. hatta o txt yi php tabanlı yazıp kurbanın ip, tarih, saat, tarayıcı bilgileri nide kayıt ettirebilirim.ve o sayfaya şifreli giriş ile bakılmasıda mumkun olabilir.

Daha fazlası için pm atıldı.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayicik86
    Ayicik86's avatar
    Erkek

valla muhteşem. apps.facebook.com/xyz şeklinde aldım bence bu şekilde yaptığınızıda yazsaydınız güzel olur. konunun açıldığı ilk gün görüştüm arkadaşla mail kutusu doldu gelen kayıtlarla. sisteminizde süper tebrik ederim. anlık geliyor sonuçlar. ben birde zynga uygulamalarından istiyorum msnde göremedim biraz önce sizi geldiğinizde yazarsanız sevinirm.

dertliyim dermanım yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

guzel bi yatirim hocam tebrikler. fake kimse yemez demeyin bi bos aniniza gelir siz bile yersiniz.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 2910 Toplam Mesaj: 15