Satılık Festina Saat [Special Edition]
-
Selam Arkadaslar
Almanyadan Amcamın Getirdiği Festina Marka Saati Satmaya Karar Verdim.. Saat Tertemiz Çizik Dahi Yok Az Kullanılmış.. Tek Ufak 2 Tane Çiziği Var Oda
Kordonun Kapandıgı Yerde Eline Alıp Baksan Hiç Belli Olmaz O Derece :) Camında Cizik El İzi Hiçbirşey yok..
Zaten Dalgıclar İçin Special Edition , Deniz Derinliğini Falan Ölçüyor 100 Metreye Kadar..
Kronometre Alarm Herbişey var yani.. Garanti Belgesi Ve Kutusuyla Gönderilecektir !
İade Alınır Ama Kargo Görevlisinin İmzası Falan Olacak Mala Bir Şey Olmadıgına Dair..
Tahribat Üyelerine özel 280 YTL.. [pazarlık payı vardır]
Şimdi gg de ve sahibinden.com'da 300 ytlye açıcam ürün şeyini .. [pazarlık payı olacaktır]Kutusu arabanın bagajında oldugu için garanti belgesi de içinde oldugu için onların fotoğraflarını çekemedim :)
Hertürlü destek saglanır.. pm ile bana bi tık uzaktasınız..Normal Satış Fiyatı E-Bayda -> $278.99
Link -> http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=110288347202
Temsili Fotoğraf :
Kendi Fotoğrafları :
-
hayırlı işler abicim
-
edit - halletim :)
teşekkürler hüso abim... -
alamıcaz bari üste taşıyak
-
görünüşüne göre bana pahalı gibi geldi :S
ne bilim şekli pek hoş deil kolda baya bi kaba görünür ve ağırdır gibime gliyo kaç gr sorması ayıp;?
ve yapııldığı malzemenin ne polduğu yazar belgesinde bakabilirmisin?
-
hoca neresi pahalı sıfırı 280 $..
1 - 2ay kullandım sonra koydum cekmeceye orda durdu.. şimdi para lazım zaten pazarlık payıda var :)
chrome serisinden bu saat..
ben kaç kere taktım hiç de kaba durmuyor, ağırda değil yani..
dediğim gibi kronometrisi zartı zurtu alarmı takvimi ne ararsan var saatte + special edition.. :)
bi de festina isviçre markası boru değel yani..
e-bay'dan bakabilirsin festina'nın saatlerine kaç € veya $ dan basladıgına.. -
konu yukarı,daha da yukarı :)
umarım işin görülür mürid :)
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
hoca neresi pahalı sıfırı 280 $..
1 - 2ay kullandım sonra koydum cekmeceye orda durdu.. şimdi para lazım zaten pazarlık payıda var :)
chrome serisinden bu saat..
ben kaç kere taktım hiç de kaba durmuyor, ağırda değil yani..
dediğim gibi kronometrisi zartı zurtu alarmı takvimi ne ararsan var saatte + special edition.. :)
bi de festina isviçre markası boru değel yani..
e-bay'dan bakabilirsin festina'nın saatlerine kaç € veya $ dan basladıgına..
-----------------------------benim gibi markaya para vermeyen insanlar için soruyorum :) alet neyden yapılma? titanyum olsa neysede :S markaya para vermek saçma olsa gerek+speial edition bide :)
-
titanyum olması gerekiyor..
made in switzerland :) -
yeni saat aldım..eğer almasaydım alırdım galiba hem senin işin görülsün hemde hoşuma gitti..sırf beğenemediğimden arkadaş önerisiyle aldım saati ama çok memnunum yinede..ama buda güselmiş hani kolay gelsin
-
Enson 250 ytl oldu pazarlık payı olmadan :D
bi pm uzagımdasınız :D