Satilik Galaxy Nexus Sifir Kivaminda ( Canada Cikisli ) Unlock
-
ben henüz çözemedim 400$ a, hadi 600$ a satılan bir telefonun fiyatının neden 1660$(3000Tl) ye satıldığını? Tamam serbest piyasa istersen poşede s.ç 1M$ fiyat ver. Ama herşeyin de bi adabı vardır ya. Ya Türk milleti olarak salağız, ya da harbi concon takımı inanılmaz genişledi bu ülkede..
400 -600 $ a bul oradan alip yolluyum kardada ortagiz ;)
kontratli telefonlar cop hocam bunu unutma
-
swordfish baltalamamış ama ben alacak arkadaşları bilgilendireyim.(Daha önce kendide benzer fiyattan almış)
http://www.sanalpazar.com/Galaxy-Nexus-I9250-Kayitli-Sifir-Orjinal-Kutusunda__isp4223118
-
650 işler hocam... :)
-
HeyQirs bunu yazdı
ben henüz çözemedim 400$ a, hadi 600$ a satılan bir telefonun fiyatının neden 1660$(3000Tl) ye satıldığını? Tamam serbest piyasa istersen poşede s.ç 1M$ fiyat ver. Ama herşeyin de bi adabı vardır ya. Ya Türk milleti olarak salağız, ya da harbi concon takımı inanılmaz genişledi bu ülkede..
649 dolara ben sana getireyim 10 tane. sen 10 tanesinin parasını vereceksin ama 9 tane alacaksın birisi bana kalacak okey mi?
ayrıca uygun fiyat dediğin 2600 tl mi? maşallah hocam çok uygunmuş :) groupon da 2630 tl hemde gümrüklü kayıtlı garantili vs cihazlar
Free_Mans tarafından 12/Eki/12 17:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Free_Mans bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
649 dolara ben sana getireyim 10 tane. sen 10 tanesinin parasını vereceksin ama 9 tane alacaksın birisi bana kalacak okey mi?
ayrıca uygun fiyat dediğin 2600 tl mi? maşallah hocam çok uygunmuş :) groupon da 2630 tl hemde gümrüklü kayıtlı garantili vs cihazlar
Aynı şartlarda kabulum Hocam :)
Sen getır bana 10 Adet , Simfree , Orjınal Apple Store Faturalı iphone 5 16gb dan 6.490$ parayı kütür kütür sayayım elıne hatta 6.500$
( 11,765 TL ) olsun , sende bana 9 cihaz ver istemıyorum birisi senın olsun :)
Kabul edıyorsan Özelden İrtibatlaşalım :) -
Aynı şartlarda kabulum Hocam :)
Sen getır bana 10 Adet , Simfree , Orjınal Apple Store Faturalı iphone 5 16gb dan 6.490$ parayı kütür kütür sayayım elıne hatta 6.500$
( 11,765 TL ) olsun , sende bana 9 cihaz ver istemıyorum birisi senın olsun :)
Kabul edıyorsan Özelden İrtibatlaşalım :)sadece kuru siki o baltaliyo sadece 699 $ + tax apple store satisi kontratli telefonu saticak zeki arkdas :D bilmeden konusuyolar :D