folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satilik Galaxy Nexus Sifir Kivaminda ( Canada Cikisli ) Unlock

Satilik Galaxy Nexus Sifir Kivaminda ( Canada Cikisli ) Unlock

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

ben henüz çözemedim 400$ a, hadi 600$ a satılan bir telefonun fiyatının neden 1660$(3000Tl) ye satıldığını? Tamam serbest piyasa istersen poşede s.ç 1M$ fiyat ver. Ama herşeyin de bi adabı vardır ya. Ya Türk milleti olarak salağız, ya da harbi concon takımı inanılmaz genişledi bu ülkede.. 

400 -600 $ a bul oradan alip yolluyum kardada ortagiz ;) 

kontratli telefonlar cop hocam  bunu unutma 

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

swordfish baltalamamış ama ben alacak arkadaşları bilgilendireyim.(Daha önce kendide benzer fiyattan almış)

http://www.sanalpazar.com/Galaxy-Nexus-I9250-Kayitli-Sifir-Orjinal-Kutusunda__isp4223118

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    650 işler hocam... :)

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

ben henüz çözemedim 400$ a, hadi 600$ a satılan bir telefonun fiyatının neden 1660$(3000Tl) ye satıldığını? Tamam serbest piyasa istersen poşede s.ç 1M$ fiyat ver. Ama herşeyin de bi adabı vardır ya. Ya Türk milleti olarak salağız, ya da harbi concon takımı inanılmaz genişledi bu ülkede.. 

649 dolara ben sana getireyim 10 tane. sen 10 tanesinin parasını vereceksin ama 9 tane alacaksın birisi bana kalacak okey mi? 

ayrıca uygun fiyat dediğin 2600 tl mi? maşallah hocam çok uygunmuş :) groupon da 2630 tl hemde gümrüklü kayıtlı garantili vs cihazlar

Free_Mans tarafından 12/Eki/12 17:21 tarihinde düzenlenmiştir

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

649 dolara ben sana getireyim 10 tane. sen 10 tanesinin parasını vereceksin ama 9 tane alacaksın birisi bana kalacak okey mi? 

ayrıca uygun fiyat dediğin 2600 tl mi? maşallah hocam çok uygunmuş :) groupon da 2630 tl hemde gümrüklü kayıtlı garantili vs cihazlar

Aynı şartlarda kabulum Hocam :)
    Sen getır bana 10 Adet , Simfree , Orjınal Apple Store Faturalı iphone 5 16gb dan 6.490$ parayı kütür kütür sayayım elıne hatta 6.500$
    ( 11,765 TL ) olsun , sende bana 9 cihaz ver istemıyorum birisi senın olsun :)

Kabul edıyorsan Özelden İrtibatlaşalım :)

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Aynı şartlarda kabulum Hocam :)
    Sen getır bana 10 Adet , Simfree , Orjınal Apple Store Faturalı iphone 5 16gb dan 6.490$ parayı kütür kütür sayayım elıne hatta 6.500$
    ( 11,765 TL ) olsun , sende bana 9 cihaz ver istemıyorum birisi senın olsun :)

Kabul edıyorsan Özelden İrtibatlaşalım :)

sadece kuru siki o baltaliyo sadece 699 $ + tax apple store satisi kontratli telefonu saticak zeki arkdas :D bilmeden konusuyolar :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 1902 Toplam Mesaj: 17