Satılık Harman Kadron AVR 355 - AV Amfi
-
Müridler Harman Kadron AVR 355 audio-video amfi var.Harman Kadron'un fiyatları Türkiye'de 4000 tl civarı.Bu model Türkiye'de bulunmuyor(Google'dan epey baktım ama yok aynısı).Almanyadan 01.07.2011 tarihinde elimde olacak.İsteyenler bakarak,deneyerek İstanbul'dan alabilirler.Fiyatı sahibinden'de 2600tl ama tahribata özel 2500 tl (Hani bir klasik vardır ya.Bu fiyata aldığını kimseye söyleme diye :) Kimseye söylemeyin )
Özelliklerine filan aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.İsteyenlere ürünün kendi fotoğraflarını ulaştırabilirim.Ürünün sıfırdan farkı yok.
-
Alet güzelde fiyatta güzel,buradan o fiyatı verebilecek babayiğidi şimdiden merak ediyorum ? :)
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------
Alet güzelde fiyatta güzel,buradan o fiyatı verebilecek babayiğidi şimdiden merak ediyorum ? :)
-----------------------------Hocam alet güzel fiyatta güzel.Alt modeli 4000 küsür TL'den satılıyo.2500 lira çıkarmak kolay iş değil tabi ama belki almayı düşünen bunun için para biriktiren birileri vardır içimizde bilemeyiz.bende de o amfi var bende satmak istiyorum.Hayırlısı diyelim ;)
-
Yok mu düşünen ? Güzel makinadır :) Uplamak için yazıyorum şuan :)
-
harbi deli bişeye benziyo.
bununla apartmanı yıkarsın valla :) -
MMB bunu yazdı:
harbi deli bişeye benziyo.
bununla apartmanı yıkarsın valla :)
-----------------------------Hocam ne apartmanı mahalle yıkılır mahalle :D
-
pr_x71 bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Hocam alet güzel fiyatta güzel.Alt modeli 4000 küsür TL'den satılıyo.2500 lira çıkarmak kolay iş değil tabi ama belki almayı düşünen bunun için para biriktiren birileri vardır içimizde bilemeyiz.bende de o amfi var bende satmak istiyorum.Hayırlısı diyelim ;)
Yok hocam alınma fiyat güzel derken ima ederek oha amma kalın fiyat der gibi bir şey demedim 4000 TL,ye göre gerçekten 2500 TL güzel fiyat amma işte daha öncede dediğim gibi keşke bir babayiğit çıksada güzel bir alışveriş olsa+Hayırlı pazarlar olsun hocam. :) -
Jubei bunu yazdı:
pr_x71 bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
Yok hocam alınma fiyat güzel derken ima ederek oha amma kalın fiyat der gibi bir şey demedim 4000 TL,ye göre gerçekten 2500 TL güzel fiyat amma işte daha öncede dediğim gibi keşke bir babayiğit çıksada güzel bir alışveriş olsa+Hayırlı pazarlar olsun hocam. :)
-----------------------------Biliyorum hocam öyle demek istemediğini :) Güzel dileklerin için teşekkür ederim :)
-
hocam mal güzele benziyo para olsada alsak
-
ameros bunu yazdı:
hocam mal güzele benziyo para olsada alsak
-----------------------------Hocam keşke olan biri çıksa da tahribattan birisine gitse.bu fiyata alan kişi pişman olmaz.ki Türkiye'de olmayan bir ürün.alan kişi usanırsa üründen -ki sanmıyorum- kar ederek satabilir tekrar bundan da eminim :)
-
bu cihazların okadar pahalı olmasının sebebi nedir ?(ben anlamamda bu işlerden çokmu daşşaklı ?)
hayırlı satışlar
edit: bayağı bir açıklama yapsanız iyi olur :)