Satılık Hazır Kurulu Siteler Domain Parasina
-
Arkadaşlar Hazir kurulu olarak olan 2 tane site var birisi tutmuş durumda saat satişi yapiliyor saat başina 50 100 dolar kazaniyordum. Simdi yurt dısındayim oyüzden okulda var ilgi sıfır satişlarida kapattim. 2.si sıfır hiç birşey yüklü olmayan sitedir. ama ismi güzel fena sayilmaz
ikiside opencart temadir kullanimi değiştirmesi yönetmesi çok kolay. Almak isteyen olursa
www.vekzen.com içinde 700 tane saat yüklü tüm saatler orjinal alacağiniz adreside söyleyeceğim saat başina 50 ile 100 dolar kazanciniz var.
bu domain için 50 tl istiyorum. Pazarliksiz.
Sakın demeyin aq nie işte ayda 1 saat satsan cıkar yurt dısındayim. okulda var uğraşma sansim sıfır site dura dura eriyip gidecegine bi faydamiz olsun millete.
www.ucuzukimde.com bu adrese hiç birşey yüklemedim sadece hazir kurulu şekildedir. Bunuda öyle üzerinde denemeler yapmak için almiştim. bunuda 50 liraya satmayi planliyorum fakat bunun için pazarlik yapilabilir.
-
Vekzen icin detayli pm lutfen
-
noname bunu yazdı
hocam soyle sitede 700 tane saat var hepsi orjinal ürünler saatler satilinca benimde aldigim bi adres var oradan alip gonderiyorum. Saat başina 50 ile 100 dolar kar ekledim siteyi satmamin sebebi kırgızistandayim internet sik gibi diyebilirim 256 bile degil aylik 50 dolar internet için odüyorum 4 saat saat farki var türkiyede saat 12 iken burada aksam oluyor hava karariyor siteyi ilgisiz bıraktim satisida kapattim hatta. simdi boyle site eriyip gidecegine 50 liraya vereyim birinin işine yarasin dedim. anliyormusun. ogrenci felan isen işte satarsin saat felan kazanirsin degilsen siten olur işte 50 liraya host da 1 yıl daha hostu var
-
hayırlı olsun.
AlbayHardal tarafından 26/Kas/12 09:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam ilgileniyorum siteyle. Su anda disardayim teldeyim. Eve dondugumde iletisime geceriz
-
ErotikPanda bunu yazdıHocam ilgileniyorum siteyle. Su anda disardayim teldeyim. Eve dondugumde iletisime geceriz
oke hocam.
-
scarletbeard bunu yazdınoname bunu yazdı
hocam soyle sitede 700 tane saat var hepsi orjinal ürünler saatler satilinca benimde aldigim bi adres var oradan alip gonderiyorum. Saat başina 50 ile 100 dolar kar ekledim siteyi satmamin sebebi kırgızistandayim internet sik gibi diyebilirim 256 bile degil aylik 50 dolar internet için odüyorum 4 saat saat farki var türkiyede saat 12 iken burada aksam oluyor hava karariyor siteyi ilgisiz bıraktim satisida kapattim hatta. simdi boyle site eriyip gidecegine 50 liraya vereyim birinin işine yarasin dedim. anliyormusun. ogrenci felan isen işte satarsin saat felan kazanirsin degilsen siten olur işte 50 liraya host da 1 yıl daha hostu var
Linkini pmleyebilir misin hocam? Saatler yurtdisindan kirgizistana glip sennde turkiyeye mi yolluyordun?
-
hjm bu saat tedarikçisi lazım bana sadece aslında ?
-
DaReSeLaM bunu yazdı
hjm bu saat tedarikçisi lazım bana sadece aslında ?
Hocam boslukta sordu. Fakat siteyi lalala ya sattim adamdan parasini aldim. Simdi ona haksizlik olmasin die. Sizede ayni şekilde ürünler içerde kurulu sekilde site host hepsi dahil 50 liraya yapar veririm. Domaini siz secersiniz domainsiz 35 tl ye veririm. Yapar. Ha lalala kendisi isterse paylasabilir. Tedarik adresini.
-
ikisini 90 a verirsen alıyorum hocam.
-
Shephard bunu yazdı
ikisini 90 a verirsen alıyorum hocam.
vekzen satildi gitti. ucuzukimde içinde by_gizemli ile anlaştik eger istersen sıfırdan ayni temalardan 2 sinide kurarim içindeki ürünler dahil. alacagin ürünleri alacagin adreside söylerim. hepsine 50 liraya domainler haric yapar veririm 1 günde teslim.