Satılık HTC Evo 3D (Sıfır)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

temiz 350 kağıt çalışır :D

Metalurjist.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

teknosa ürün stokda olmadığı için düşük fiyat gösteriyor, bir pazarlama taktiği

nisanda kardeşime yurtdışından bu telefonu 550 tl civarında aldım. türkiyeye aynı zmanlarda 1300 tlydi. çift çekirdek işlemcisi ve çift kamerası çok

süper. 3d resim çekme özelliği falan var (kullanmıyoruz o başka) ama performans açısından bir sıkıntısı yok. benimle birlikte 3 arkadaşım daha aldı

o  telefondan :) bir arkadaş bir süre sonra sorun yaşadı sonra değiştirmek istemedi (hevesini aldı tabii) para iadesini aldı. kardeşim uzun zamandır

kullanıyor ve her hangi bir sıkıntıyla karşılaşmadı. android 4.0 ı kurdum tele babalar gibi çalışıyor :) htc türkiyede çok yayın değil ama avrupada

baya satılıyor, güzel ve sağlam telefon. bana kalırsa satma hocam telefonu. o tamire giden telefonda bir sıkıntı vardır bunda olmaz :) 

ayrıca tahribatta satman için normal sattığın fiyattan yüzde bilmem kaç indirim yapman lazım aksi halde satış yapamazsın :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 3067 Toplam Mesaj: 13