Satılık Htc One X - Cep Telefonu
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------alıp pişman mı oldun hocu fellik fellik arıyordun bu cihazı
-----------------------------HAcu buyuk a.Q yaa :D
Kullanamıyorum gıttım yıne Nokıa 700 e kaldım :D
-----------------------------hocam batarya süresi 11 saat diyolar birde video kaydında takılmalar oluyomuş doğrumu?
-----------------------------Son model cıhazlar 4 cekırdeklı vss şarjı 1 gun gdıyıor (O kadar kurcalamaya ragmen) bırakta gitsın yanı :)
Video da hıc bır problem yasamadım Hd fılm yukledım ızledım canavar gıbı calısıyordu :) Ama ben 2 gun kullandım hocam , detaylı bılemem ...
-
video izlemede şu anda piyasada bulunan bütün telefonların eline veriyo zaten :)
ama video çekiminde takılma yapıyomuş. Kaydettiğin videoda yani.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------video izlemede şu anda piyasada bulunan bütün telefonların eline veriyo zaten :)
ama video çekiminde takılma yapıyomuş. Kaydettiğin videoda yani.
-----------------------------Yok hocam ya uzun uzadıyta cekmedım 3 - 5 dakıka cekımlerım oldu ama sıkıntı yasamadım :)
-
Çok güzel telefon inş. satarsın.
Yazdıklarım burada anlatılıyor.
http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-One-X-video-inceleme-Tegra-3-Mercek-Altinda.htm
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------Çok güzel telefon inş. satarsın.
Yazdıklarım burada anlatılıyor.
http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-One-X-video-inceleme-Tegra-3-Mercek-Altinda.htm
-----------------------------Sagol Hocam Tesekkurler ...
Gercekten Guzel Alet :) Insallah Tarıkkattten ısteyen bırı olur da yabancıya gıtmez :D
-
Up olsun :)
-
Up up up ...
-
Yaw arkadaş.
Bu telefonu 2 ay sonra alacam diye plan yapıyorum (KPSS) sen gelmiş mütiş bi fiyat verip aklımı çeliyorsun.
Ama iradeli davranacam. Alanın üzerinde paralansın.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Yaw arkadaş.
Bu telefonu 2 ay sonra alacam diye plan yapıyorum (KPSS) sen gelmiş mütiş bi fiyat verip aklımı çeliyorsun.
Ama iradeli davranacam. Alanın üzerinde paralansın.
-----------------------------Hiç Kasma Hocam pişman olmassın :)
-
hocam eğer telefon gerçekten dediğin gibi temizse , bu fiyat cidden mükemmel , alacaklar kaçırmasın derim . iyi satışlar