Satılık İ Phone 4G / 32Gb
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------
erick bunu yazdı:
Konu hala gunceldir
-----------------------------kredi kartı falan çekebileceğin bir yer var mı? mail order yöntemiyle? taksit yapar mısınız?
-----------------------------1400 e sanalpazar.com dan ilan açsın arkadaş 70tl siteye kalır 1330 a sana satmış olur sende taksit yaparsın güzel güzel
-
pm
-
5 Ay önce desen direk alırdım :) Ama artık anti-apple'cıyım. hayırlı satışlar diliyorum :)
Ama eğer bana Samsung Epic 4G getirebilme ihtimaliniz varsa görüşebiliriz..
-
4 G ?? ne zaman çıktı yahu
-
Gharzvog bunu yazdı:
4 G ?? ne zaman çıktı yahu
-----------------------------bi 3gli telefon aldım Türkiyede daha 3 g yok neyse türkiyeye 3g geldi 6 ay sonra telefon bozuldu :)
4g alıncada aynı durum olacak :)
-
Konu baltalamak amacım değil yanlış anlama ama PinPhone akar hacı adamlar birebir kopyasını yapmışlar,devri bitti bununda artık bence =)
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------4 G ?? ne zaman çıktı yahu
dün gece -
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
Konu baltalamak amacım değil yanlış anlama ama PinPhone akar hacı adamlar birebir kopyasını yapmışlar,devri bitti bununda artık bence =)
o alet hiç bir işe yaramaz. appstore olmadan iphone'da hiç bir işe yaramaz. sadece elinde şekil olarak benzeri bir alet olur ve 1 ay içinde sıkılırsın. -
Pinphone ve benzeri cakmalarla hasir nesir olmuslugum var zamaninda, aman diyeyim, iphome gibi olamaz, appstoreu duzgun kullanirsin hayatinizi degistirebilen bi alet iphone.
-
4 e G ye takılmayın hocalar modelin tanıtımı için kullanılabilen bi terimdir ben öyle yazmayı tercih ettim elbette biliyoruz i phone 4 oldugunu:)
Olumlu dileklere teşekkr eder konunun guncelliğinin devam ettiğini söylerim. Hala elimde 1'den fazla i phone mevcuttur..