Satılık Iphohe Cakması Novıya M9 !!
-
arkadaslar urunu para durumlarım yuzundan satmak zorundayım o yuzden bugun acil satısa cıkartıyorum urun hedıye gelmıstır bana ve 4 aylıktır ama ben 2 aydan berı kullanıyorum 2 ayda ulaştı cunku elıme neyse resımlerıni ve özellıklerını yazıcam urunun 2 yıl GARANTİSİ VARDIR!!
RESİMLERİ;
http://d-29246.resimlerimnette.com/i-29246.jpg
http://d-29247.resimlerimnette.com/i-29247.jpg
http://d-29249.resimlerimnette.com/i-29249.jpg
ÖZELLİKLERİ;
HARİTA GOOGLE MAP v2.3.2
BEDAVA TELEVİZYON İZLEYEBİLME
GENEL OLARAK ÖZELLİKLERİ
Wİ-Fİ (kablosuz internet)
3, 2 m.p kamera
JAWA (jawa uygulamalı tüm oyun ve programları kurabilirsiniz)
MSN (full türkçe) Ebuddy
OPERA( opera mininin en son sürümü olan 5, 0)
GOOGLE MAPS(orjınal iphone'de var) isterseniz yol tarifi, yada uydu mahhalle mahhalle uydu görüntisüne bakabilrsiniz)
NAVİGASYON( nav4 programı ile aktif edilir)
İNTERNET BANKACILIĞI(telefonunuzdan bankaların internet sitelerine girerek bütün işlemlerinizi yapabilirsiniz)
YOUTUBE( youtube, izlesene. com gibi sitelerden video izleyebilir ve isterseniz telefonunuza direk video indirebilrsiniz)
FACEBOOK( facebook hesabınıza girerek arkadaslarınızın yüklediği videoları bile izleyebilir yada telefonunuza direk indirebilrsiniz)
PARMAK HAREKETİNİZLE DİĞER MENÜLERE GEÇİŞ(dokumatiği çok hassastır menü yerlerini değiştirebilrsiniz)
3D SENSÖR( telefonu sallayarak music player'den şarkıları değiştirebilir, fm radyo kanallarını değiştirebilir, tv kanalllarını değiştirebilir, arama geldiğinde ters çevirince sesize geçirebilrsiniz, internnette sörf yaparken yan çevirdiğinizde yan döner tv izlerken yan çevirdiğinzde yan döner vs)
SES EFEKTLERİ(bulunduğunuz ortamı farklı gibi gösterebilrsiniz , motosiklet, disko, trafik vs gibi)
KARA LİSTE( aramasını istemediğiniz kişileri engelleyebilrsiniz aramalarına izin vermezsiniz)
CASUS ÖZELLİK( gelen giden tüm aramaları kayıt eder ve gerçekten bir çok yerde işe yarar)
TV (kontörsüz hatsız tv izleme keyfi)
RADYO( kulaklık olmadan bile dışarı ses verebilir)
VİDEO KAYDEDİCİ( sesli kayıt yapabilirsiniz)
SES KAYIT( bulunduğunuz ortamdaki tüm sesleri dijital kayıt aleti gibi kaydeder)
ÇİFT KAMERALI( isterseniz web cam olarak kulanabilirsiniz)
E-BOOK(bir çok telefonda sadece menü olarak vardır bunda ise direk aktifdir)
MP3, MP4, MP5 ÇALAR(sizlere hediye ettiğimiz 8gb karta istediğiniz kadar müzik ve video yükleyebilrsiniz)
ÜRÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:
Boyut 113 X 62 X 13 mm Bekleme Süresi max. 180 saat İnternet Wİ-Fİ/EDGE/GPRS 2.75G/ FULL BROWSER
Ağırlık 118 gr Pil Türü Li-İon Bluettoth Çift Bluetooth
Şebeke GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Pil Gücü 3.7 V 1000mAH Java Destekliyor
Kamera 3.2 Megapixel + Ön Kamera Konuşma Süresi max. 5 saat Tv / Radyo Var - Zaman kayıtlı
Entegre Flaş VAR Ekran Tipi Dokunmatik -TFT Telefon Defteri 1000 adet çoklu Rehber
Kamera Zoom 4X Zoom Ekran Boyutu 3.3" QVGA Sar Değeri 0.72 W/kg
CASUS TELEFONUMUZUN FAYDALARI NELERDİN İNCELEYELİM.
BU TELEFONLA ARKADAŞINIZIN EŞİNİZİN DOSTUNUZUN YAKININIZIN NASIL BİRİ OLDUĞUNU ANLAYABİLİR VE HATALARINI DİNLEYLEBİLİRSİNİZ
ÇOCUKLARINIZI KÖTÜ ARKADAŞLIKLARDAN VE KÖTÜ ORTAMLARDAN UZAK TUTALİBİRSİNİZ.
BEBEĞİNİZİ BAKICIYA TESLİM ETTİNİZ FAKAT MERAK İÇİNDESİNİZ BU TELEFON SAYESİNDE TÜM İSTEKLERİNEZE KAVUŞABİLİRSİNİZ
TELEFONDAN DONMA KAPANMA VE YAVAŞ ÇALIŞMA OLMAZ TAM TERSİ ÇOK HAZLI VE KULLANIMI ÇOK KOLAYDIR.
Aranan Yada Gelen Aramaları Kaydedebilir ve Dinleyebilirsiniz.
Sim1 ve Sim2 Her iki Hattada Aktiftir, Yani iki Hattıda Kaydeder
üstelik bu özelliklere rağmen telefonda donma takılma yada yavaşlama gibi asla bir sorun yoktur.ÇOK HIZLI İNTERNETE BAGLANIR
32GB HAFIZA KARTI DESTEKLEMESİ VE 8GB HAFIZA KARTI İLE BİRLİKTE GELMESİ( VİDEO VE MÜZİK ARŞİVİNİZİ RAHATLIKLA (YÜKLEYEBİLİRSİNİZ )
EKRANIN FULL DOKUNMATİK OLMASI SAYESİNDE PARMAK HAREKETLERİNİZLE DİĞER MENÜLERE GEÇİŞ SUNMASI VE RESİMLERE ZOOM YAPMASI,
VE DAHA BİRÇOK SAYAMADIĞIMIZ ÖZELLİKLERİ BU CİHAZI RAHATLIKLA KULLANABİLMENİZ İÇİN SADECE BU MODELDE BİRARAYA GELMİŞTİR -
ben fıyatını yazmayı unuttum 300 tl arkadaslar fıyatı bırseyler yapabılırım
-
Hocam iyi güzelde 2 sorum olacak.
1- 0mı?
2-0 değilse neden bukadar ucuz bir sakatımı var? :) -
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam iyi güzelde 2 sorum olacak.
1- 0mı?
2-0 değilse neden bukadar ucuz bir sakatımı var? :)
-----------------------------0 deil 2 ay kullanmış ama garantisi var diyor temiz tel
2 niye bu kadar ucuz ? sanırım çin malı ama diğer iphone taklitlerinden daha kaliteli olabilir
dealextreme de en iyi iphone çakmaso 150 dolar ama gümrükte kalma riski büyük =)
+ garantisi yok.
işine gelen alsın kolay gelsin. iyi satışlar
-
sıfır gıbı hocam cok az kullandım su anda bıle kullanmıyorum satıcagım dıye 2 yıl garantısı var cin malı ama gercegınden daha iyi daha özellıklık eger almay dusunursenn gzllık yapmaya calısırım hocam acıl paraya ıhtıyacım var cunku
-
fiyatı için ne yapabilirisn :)) mekan nire ? ben alabilirim , bu 2 yıllık garantiyi kim veriyor? yani telefona bir şey olurs akimden hesap sorucaz :))
-
Java sistemda multitouch nasıl olmuş merak ettim.Bi video çekip falan koysan daha iyi olur bence alacaklar için menüler touch screen kalitesi falan :D
-
Doğubank ta aynısı 220 lira pazarlıkla 200 e verirler hemde sıfır, bunun ayrıcalığı ne ki 2. el ve 300 ?
-
Hocam nerden bunlar ada-cell mi : ))))
www.ada-cell.com dolu bunLardan ama hocam herzaman bi yerde eksigi vaR emın oL
-
Bu adacell iyiymis baya ya... 8900 merak saldim simdide. Cok sik bir telefon, orjinali ne zaman cikicak acaba?
-
bildiğim kadarıyla flaş ve video kaydı yoktu onlarda