Satılık İphone 4S 16 GB Beyaz Ve HP Pavilion Dv5 1225-Et Laptop
-
İphone 4S 16 GB Beyaz Genpa Garantili. Sol alt köşede kılıf yüzünden iz oluşmuş kirlendiği zaman belli oluyor fakat ıslak mendille temizleyince neredeyse hiç belli olmuyor.
Fiyatlar için 2. Mesajımı reserve edeceğim. İphone 4s İçin bir müridle fiyatta anlaştık görüşüyoruz.

HP DV5 1225-et Laptop. Hiç bir arızası yoktur bataryası sıfırdır. Garantiden yeni batarya geldi kullanmadım. Adaptoru Çantası kablosuz ve kablolu mouse mevcuttur.
Teknik ÖzelliklerİŞLEMCİ
İşlemci
IIntel® Core™2 Duo 800 MHz. 2.0 GHz 2 MB Cache Bellek T6400 İşlemci RAM
RAM
2 GB DDR2 667 MHz. (Max. 8 GB) SABIT DISK
HDD
250 GB SATA (5400rpm) HDD İŞLETİM SİSTEMİ
İşletim Sistemi
Microsoft Windows® Vista Home Basic İng-Tr OPTİK SÜRÜCÜ
DVD+R DL WRITE DVD-RW Double Layer SES ÇIKIŞI
Ses Çıkışı
3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
PİL
Batarya 6 cell Lityum-İyon (Li-Ion) KAMERA
Entegre Kamera Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam Ekran Kartı
NVIDIA GeForce 9200M GS 512 MB (en çok 1279 MB) EKRAN
Ekran Özellikleri 15.4' (1280 x 800) WXGA Yüksek Tanımlı BrightView Geniş Ekran GENEL
Model
DV5-1225ET (2 GB) NETWORK
Integrated Wireless LAN 802.11b/g WLAN Ağ arabirimi Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN ÖLÇÜLER VE AGIRLIK
Derinlik * Yükseklik * Ağırlık 2.65 Kg Genişlik * -
İphone 4s İçin bir müridle fiyatta anlaştık görüşüyoruz.
Laptop için bir fiyat belirleyemedim ederi nedir ne değildir size sormak istiyorum. Garantisi yeni bitti ama en ufak bir arızası sorunu yok. Tamamen media özelliği ön plana çıkartılmış bir bilgisayar.
mfatihbodur tarafından 18/Mar/13 14:26 tarihinde düzenlenmiştir -
iphone satılmadıysa S3 ile takas düşünürmüsün ?
cihaz 3 aylıkdır. fakat hiç kullanılmadı. 5martta kutu içerisinden çıkarılıp kullanılmaya başlandı.
-
S3 hangi renk hangi firma garantili bide mfatihbodur@gmail.Com fotograf atrmısın hocm
-
S3 hangi renk hangi firma garantili bide mfatihbodur@gmail.Com fotograf atrmısın hocm
edit : telden yazdığım için iki kez yazmışım k bakmayın
mfatihbodur tarafından 18/Mar/13 18:08 tarihinde düzenlenmiştir -
mfatihbodur bunu yazdı
edit : telden yazdığım için iki kez yazmışım k bakmayın
Laptop için takip.
-
iphon fiyat görelim mi bizde
-
4 s için bir müritleri görüşüyoruz hocam istersen yaklaşık bi fiyat atayım pm den.
Laptop için swordfish ve türevleri müritleri davet ediyoruz fiyat belirlemeleri için :)
-
Telefon draenei nickli murit tarafindan alindi hocalar
mfatihbodur tarafından 30/Mar/13 20:52 tarihinde düzenlenmiştir
-
fiyatıda yazsaydın keşke daha iyi olurdu sormak zorunda kalmazdık bi ögrensem :D
-
pc fiyat ?