Satılık İphone 5 İdeos X5 / Alınık Eski Model Tel
-
joe_black bunu yazdıx-files bunu yazdı
Nokia 7110
hocam fiyat ve cihazın durumu ve foto atabilirisn misin ?
ister burdan ister PM
@ozgunlu : hocam yanlış anlama senlik bi durum değil de 300e satacağıma çekmecede nostaljik olacak günü bekletirim :)
Bende yok sahibinden e bak orda var.
-
joe_black bunu yazdı
@ozgunlu : hocam yanlış anlama senlik bi durum değil de 300e satacağıma çekmecede nostaljik olacak günü bekletirim :)
Ütü de 50 kağıt ederdi hocam :( param olursa alırım, şimdilik bu kadarım olduğundan dedim. Eve de baktim, bi ütü para ediyodu :))
hayırlı satışlar
-
ozgunlu bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Ütü de 50 kağıt ederdi hocam :( param olursa alırım, şimdilik bu kadarım olduğundan dedim. Eve de baktim, bi ütü para ediyodu :))
hayırlı satışlar
:)))) eyw saoalsın
-
Kumanaga bunu yazdıjoe_black bunu yazdıKumanaga bunu yazdı
iphone 5 için 120 Lira vereyim.
teklifin için sağol hocam, okurken burnuma ceset kokusu geldi ama :P
Telefondan okuyorsan demek ki.
öldüm amk ya :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:
-
ürünün eksiğini gediğini yazan adamdan mal alınır, çok kozmetik durum meraklısı da değilimdirde hocam telefonun ebesiyle çeşitli munasebetlere girmişssin sende :) arkasını falan parçası kolay bulunan bişeyse kendimiz değiştiririz aslında :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı
ürünün eksiğini gediğini yazan adamdan mal alınır, çok kozmetik durum meraklısı da değilimdirde hocam telefonun ebesiyle çeşitli munasebetlere girmişssin sende :) arkasını falan parçası kolay bulunan bişeyse kendimiz değiştiririz aslında :)
dostum askerdeyim dün çıktım acemilikten. telefonu askere gitmeden 1 2 gün önce sattım. güncelleyemedim burayı.
735ten verdim. yanında aparatta verdim