Satilik İphone 6
-

Ekrani bugun kirildi telefon 4-5 aylik faturaya yansitarak almistim avea bayisinden. Ekrani degistirmeyecegim direk bu sekilde satacagim suan iphone turkiye fiyatlari 2700 civari. Ben telefon icin 1800tl istiyorum. Telefon garantilidir.
h2run tarafından 03/Tem/15 04:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Orjinal cam değişimi 300 TL Apple Store'da. Gidipte çakma parça taktırmayın dokunmatiğin kalitesi düşüyor.
-
Kasada cok darbe warmi ?
-
DevilKingtr bunu yazdı
Kasada cok darbe warmi ?
Kasada hicbirsey yok tertemiz
-
mkyb bunu yazdı
Orjinal cam değişimi 300 TL Apple Store'da. Gidipte çakma parça taktırmayın dokunmatiğin kalitesi düşüyor.
Model Ekran onarımı servis ücreti iPhone 6 380,27 TL iPhone 6 Plus, iPhone 5s,
iPhone 5c, iPhone 5440,27 TL 380 tl zam yapmışlar.Fakat anlamadığım konu neden 5s ile 6 plus ekran onarımları aynı fiyat ? Ben bu fiyata arabaya 4 tane çelik jant alırım :)
DjBlueMaN tarafından 03/Tem/15 00:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Ekran camı orjinal olmasada sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum dokunmatik konusunda.Sonuçta ekran degil sadece camı değişecek internetten baktım 50 ile 100 lira arasında oynuyor fiyatlar
-
DjBlueMaN bunu yazdı
Ekran camı orjinal olmasada sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum dokunmatik konusunda.Sonuçta ekran degil sadece camı değişecek internetten baktım 50 ile 100 lira arasında oynuyor fiyatlar
Dokunmatiginde sorun olur hocam
-
DjBlueMaN bunu yazdımkyb bunu yazdı
Model Ekran onarımı servis ücreti iPhone 6 380,27 TL iPhone 6 Plus, iPhone 5s,
iPhone 5c, iPhone 5440,27 TL 380 tl zam yapmışlar.Fakat anlamadığım konu neden 5s ile 6 plus ekran onarımları aynı fiyat ? Ben bu fiyata arabaya 4 tane çelik jant alırım :)
Janti nerden alcan haci banada lazim
-
DjBlueMaN bunu yazdı
Dokunmatik algılamasında sorun oluyor. Ayrıca garantiyi bozmaya değmez. Alacak olan kaçırmasın derim arkadaş uyguna veriyor. Önünüzdeki ay bu fiyata bulamazsınız.
-
mkyb bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdı
Dokunmatik algılamasında sorun oluyor. Ayrıca garantiyi bozmaya değmez. Alacak olan kaçırmasın derim arkadaş uyguna veriyor. Önünüzdeki ay bu fiyata bulamazsınız.
Eywallah
-
Bitanede kirik iphone 5 eklendi bununda fiyati 300tl