Satilik İphone 6

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ekrani bugun kirildi telefon 4-5 aylik faturaya yansitarak almistim avea bayisinden. Ekrani degistirmeyecegim direk bu sekilde satacagim suan iphone turkiye fiyatlari 2700 civari. Ben telefon icin 1800tl istiyorum. Telefon garantilidir.

h2run tarafından 03/Tem/15 04:25 tarihinde düzenlenmiştir

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Orjinal cam değişimi 300 TL Apple Store'da. Gidipte çakma parça taktırmayın dokunmatiğin kalitesi düşüyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Kasada cok darbe warmi ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

Kasada cok darbe warmi ?

Kasada hicbirsey yok tertemiz

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Orjinal cam değişimi 300 TL Apple Store'da. Gidipte çakma parça taktırmayın dokunmatiğin kalitesi düşüyor.

Model Ekran onarımı servis ücreti
    iPhone 6 380,27 TL
    iPhone 6 Plus, iPhone 5s,
    iPhone 5c, iPhone 5
    440,27 TL

380 tl zam yapmışlar.Fakat anlamadığım konu neden 5s ile 6 plus ekran onarımları aynı fiyat ? Ben bu fiyata arabaya 4 tane çelik jant alırım :)

DjBlueMaN tarafından 03/Tem/15 00:53 tarihinde düzenlenmiştir

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Ekran camı orjinal olmasada sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum dokunmatik konusunda.Sonuçta ekran degil sadece camı değişecek internetten baktım 50 ile 100 lira arasında oynuyor fiyatlar

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Ekran camı orjinal olmasada sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum dokunmatik konusunda.Sonuçta ekran degil sadece camı değişecek internetten baktım 50 ile 100 lira arasında oynuyor fiyatlar

Dokunmatiginde sorun olur hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Model Ekran onarımı servis ücreti
    iPhone 6 380,27 TL
    iPhone 6 Plus, iPhone 5s,
    iPhone 5c, iPhone 5
    440,27 TL

380 tl zam yapmışlar.Fakat anlamadığım konu neden 5s ile 6 plus ekran onarımları aynı fiyat ? Ben bu fiyata arabaya 4 tane çelik jant alırım :)

Janti nerden alcan haci banada lazim

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Dokunmatik algılamasında sorun oluyor. Ayrıca garantiyi bozmaya değmez. Alacak olan kaçırmasın derim arkadaş uyguna veriyor. Önünüzdeki ay bu fiyata bulamazsınız. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    DjBlueMaN bunu yazdı

Dokunmatik algılamasında sorun oluyor. Ayrıca garantiyi bozmaya değmez. Alacak olan kaçırmasın derim arkadaş uyguna veriyor. Önünüzdeki ay bu fiyata bulamazsınız. 

Eywallah

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bitanede kirik iphone 5 eklendi bununda fiyati 300tl

Toplam Hit: 3778 Toplam Mesaj: 23
i̇phone